Toon alles (3)
Edwin Venema

Dit jaar lancering learning community Effective Giving in Nederland

3 januari 2017, 11:00
Initiatiefnemers Kellie Liket (Erasmus) en Robert Boogaard (Jazi Foundation) zijn op dit moment bezig om de community Effective Giving vorm te geven, in samenwerking met een aantal nationale en internationale experts op het gebied van effectief geven. Doelstelling: een kennis- en discussieplatform voor vermogensfondsen en filantropen.
 
‘Maximale impact door effectief geven’, dat is de doelstelling van Effective Giving: ‘een community van vermogensfondsen en filantropen die samen willen leren hoe ze hun unieke middelen op de meest effectieve manier in kunnen te zetten, om maximaal goed te doen in de wereld’, aldus de introtekst op de website.
 
Geinteresseerden wordt opgeroepen om een abonnement op de nieuwsbrief te nemen en zo de lancering van de nieuwe community te volgen. De initiatiefnemers adviseren om ondertussen deze boeken en deze video’s te bekijken en deze organisaties, die internationaal actief zijn op het gebied van effectief geven, te bezoeken.
 
Dr. Kellie Liket promoveerde in 2014 op de dissertatie 'Waarom 'goed' doen, niet goed genoeg is. Essays over maatschappelijke impact meeting'. Robert Boogaard is oprichter van vermogensfonds Jazi Foundation en mede-initiatiefnemer van het onderzoek Filantropie in Nederland.
 
♦Aanmelden voor de nieuwsbrief: klik hier
 
►Wilt u voortaan elke donderdagochtend het laatste nieuws, opinies en achtergronden over de wereld van doneren & sociaal investeren? Voor een geheel kosteloos abonnement op DDB Journaal: klik hier.
gerelateerde items