Communicatiemedewerker bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Communicatiemedewerker bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Communicatiemedewerker bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
21 september 2018
Nieuws | | Vacatures

Functie: Communicatiemedewerker
Organisatie: Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Aantal uren: 36 uur 
Locatie: Hilversum
Vervaldatum: 6 oktober
 
Ben jij onze nieuwe collega die ervan houdt om Beeld en Geluid op de kaart te zetten? Die zonder schroom pers benadert met verrassende ideeën? Die met het grootste gemak een ronkend persbericht schrijft? Vind jij het belangrijk mensen intern te verbinden met inspirerende activiteiten? Dan ben jij misschien wel de communicatiemedewerker die wij zoeken!
Voor onze afdeling Communicatie zijn wij op zoek naar een

Communicatiemedewerker

(36 uur per week)

Het vergroten van de zichtbaarheid van Beeld en Geluid is een van de speerpunten waar jij, als junior medewerker communicatie, mee aan de slag gaat. Met een enthousiaste en overtuigende aanpak weet jij de juiste snaar te raken, zodat onze publieksgerichte activiteiten en diensten (tentoonstelling, vakantie- en culturele programmering, archiefdienst) een prominente plek in de media krijgen. Een vlotte pen en een ondernemende geest is daarbij belangrijk. Ook organiseer je interne activiteiten en beheer je interne communicatiekanalen voor een optimale sfeer en onderlinge verbondenheid. Ondersteuning aan de corporate communicatie-activiteiten valt ook onder jouw werkzaamheden.

Kennis en ervaring
·      HBO/MBO werk- en denkniveau; een afgeronde bachelor of masteropleiding in communicatie of journalistiek.
·      Relevante werk- of stage-ervaring op het gebied van communicatie en/of journalistiek.

Over ons
Beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur; een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor zowel particulieren als professionals. Het instituut duidt actuele ontwikkelingen rondom mens, media en maatschappij vanuit mediahistorisch perspectief. Dat doet het vanuit zijn collectie, als mediamuseum, als kennisinstituut en als onderwijspartner. Beeld en Geluid laat zien hoe media zich hebben ontwikkeld in de (recente) geschiedenis, volgt actuele ontwikkelingen en reageert op nieuwe mediafenomenen. Zo levert het instituut een relevante bijdrage aan een open mediacultuur die hoort bij een vrije samenleving.

Diversiteit
Beeld en Geluid streeft naar een grotere culturele diversiteit van zijn publiek, programmering en personeel. Belangstellenden die bijdragen aan die diversiteit en een divers relatienetwerk met zich meebrengen, nodigen wij van harte uit te reageren.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een aanstelling voor één jaar, met daarna de mogelijkheid om te verlengen. Het bruto maandsalaris (op fulltime basis) is minimaal € 2.567,35 en maximaal € 3.541,13 (schaal 8 CAO Beeld en Geluid). Per jaar heb je 200 vakantie-uren en 192 atv-uren (op fulltime basis).

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan vóór 6 oktober 2018 een bondige motivatie met cv naar de afdeling Personeel & Organisatie: personeelenorganisatie@beeldengeluid.nl. Ook videosollicaties zijn van harte welkom! Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je bellen met corporate communicatiemanager Jennemiek Leijssen op 06 51577014 of stuur een mail naar jleijssen@beeldengeluid.nl.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.