Toon alles (1)

Communicatieadviseur/Acquisitiemedewerker bij het Leger des Heils

5 april 2018, 04:55
Communicatieadviseur/Acquisitiemedewerker bij het Leger des Heils
Communicatieadviseur/Acquisitiemedewerker bij het Leger des Heils
Functie: Communicatieadviseur/Acquisitiemedewerker
Organisatie: Leger des Heils
Aantal uren: 24 uur
Locatie: Almere
Vervaldatum: 20 april
 
Ben jij thuis in alle disciplines van communicatie en public affairs? Kun jij de inhoud van ons werk op onze stakeholders overbrengen. Heb je 3 jaar ervaring als communicatieadviseur. Ben jij vernieuwend, analytisch en gericht op de inhoudelijke aspecten van het vak? Kun jij theorie en praktijk met elkaar verbinden en ben je daarbij ook betrokken bij mensen die buiten de boot vallen in onze samenleving? Heb jij een sterke affiniteit met online media?
Dan laat je een unieke kans lopen als je niet solliciteert op onze vacature Communicatieadviseur. 
 
Wat je doet
Vanuit deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het opstellen communicatiebeleid en het uitvoeren en coördineren daarvan. Je ondersteunt het MT in het acquisitieproces en vertegenwoordigt de organisatie naar haar stakeholders. Je werkt aan de communicatie rondom events, het schrijven van pers- en nieuwsberichten, de productie van nieuwsbrieven en andere p.r.-uitingen, het actueel houden van de website en het intranet en het organiseren, begeleiden en onderhouden van perscontacten. Je bezoekt en onderhoudt contact met stakeholders en verzamelt en analyseert informatie ten aanzien van acquisitie. Je geeft communicatieadvies aan de directie.
 
Wij vragen
Het profiel:
Je bent een betrokken christen en vanuit deze levensovertuiging onderschrijf je de doelstelling van het Leger des Heils. Je bent in staat om het werk van het Leger des Heils intern en extern op een goede manier voor het voetlicht te brengen. Je hebt een commercieel talent en weet de relatie met stakeholders vanuit dat perspectief te ontwikkelen en te onderhouden. Je ondersteunt het acquisitieproces met een vlotte pen. Je bent nieuwsgierig en bereid om je te verdiepen in de mensen voor wie wij er zijn. Je gebruikt je gezonde verstand en weet concrete toepassingen en kansen goed te scheiden van theorieën en modeverschijnselen. Doordat je thuis bent in alle disciplines van communicatie, ben je in staat om aan alle communicatieactiviteiten een inhoudelijke bijdrage te leveren. Vanzelfsprekend heb je aandacht voor kwaliteit en service en werk je secuur. Je bent volhardend en weet iets voor elkaar te krijgen. Je hebt een afgeronde opleiding op HBO- of academisch niveau en aantoonbaar een aantal jaren ervaring met public affairs en communicatie. Je beschikt over goede contactuele en sociale vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 
Wij bieden
Primaire arbeidsvoorwaarden: (staf of beleidsmedewerker 2 of 3)
Arbeidsvoorwaarden volgens CAO-Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening schaal  8 of schaal 9 afhankelijk van opleiding en ervaring.
 
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Opname pensioenfonds Zorg & Welzijn (PfZW)
  • Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk thema in de CAO Sociaal Werk. Je krijgt de beschikking over een individueel keuzebudget en een loopbaanbudget. Het loopbaanbudget geeft je de mogelijkheid te investeren in duurzame inzetbaarheid. Het individuele keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%) kan naar behoefte worden ingezet in de vorm van tijd of geld.
Duur:
Aanstelling is voor een periode van een jaar.
Het betreft een contract voor 24 uur per week waarbij de werktijden in nader overleg worden bepaald.
 
Lijkt dit je wat?
Reageren op deze vacature:
Heb jij belangstelling voor het vervullen van deze vacature, dan kun je tot en met 20 april a.s.
(17.00 uur) direct solliciteren via de site: www.werkenbijhetlegerdesheils.nl 
 
We verzoeken je enkel te reageren indien je volledig voldoet aan het beschreven profiel.
 
Het sollicitatiegesprek vindt plaats op 25 april 2018, te Almere.
 
Heb je vragen over de inhoud van de functie?
Neem dan contact op met de heer Christiaan Sleurink directeur,  tel. 036-549 68 12.
 
Heb je vragen over de procedure?
Neem dan contact op met Mariette Molenaar, HR Adviseur, tel. 036 – 549 68 90.
 
Procedure:
  • Conform het Wervings- en Selectiebeleid van Stichting Leger des Heils W&G hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op deze vacature.
  • Sollicitaties worden enkel in behandeling genomen indien deze worden ontvangen via de site: www.werkenbijhetlegerdesheils.nl
  • Sollicitaties die op een andere wijze worden ingediend, kunnen niet in behandeling worden genomen.
  • Deze vacature is tegelijkertijd zowel intern als extern uitgezet.
  • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.
  • Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de procedure.
  • De reactietermijn op deze vacature is tot en 20 april 2018 a.s. (tot 17.00 uur). Na deze datum kunnen wij geen reacties meer in behandeling nemen.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs
 
gerelateerde items