Toon alles (2)

Communicatieadviseur bij 's Heeren Loo

23 april 2018, 13:00
Communicatieadviseur bij 's Heeren Loo
Communicatieadviseur bij 's Heeren Loo
Functie: Communicatieadviseur
Organisatie: ’s Heeren Loo
Aantal uren: 20 uur
Locatie: Amersfoort
Vervaldatum:
 
Wil jij pionieren en ben je bereid om veel te reizen? Zet je graag je tanden in marketing- en communicatievraagstukken? Ben je zowel een denker als een doener? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou.
 
Je analyseert de regiobehoeften en vertaalt deze naar concrete marketingcommunicatie en corporate communicatiedoelstellingen. Op basis van het organisatiebrede marketing- en communicatiebeleid bepaal je relevante strategische en tactische marketing- en corporate-communicatieplannen voor je regio en zorg je voor de implementatie daarvan.
 
Je signaleert relevante ontwikkelingen, trends en issues in de zorg, begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Je bent in staat om communicatiethema’s te formuleren en te vertalen naar concepten en campagnes voor financiers, verwijzers, cliënten/verwanten en medewerkers. Je weet goed wat er speelt en legt verbinding tussen visie, beleid en veranderingen en je dagelijkse werk. Verder ben je een volwaardige sparringspartner voor de marketeers.
 
Je gaat werken voor de regio Zuid-Nederland (Brabant, Zeeland en Limburg). Omdat we net gestart zijn, werk je met een beperkt aantal collega’s dat de focus heeft op uitdagingen, ontwikkelingen, pionieren en ondernemen. Geen gespreid bedje dus maar wel met een stabiele en grote ‘moederorganisatie’ die garant staat voor kwaliteit van zorg, continuïteit en stabiliteit. In samenwerking met ketenpartners zijn wij actief bezig met ontwikkelingen op het gebied van jeugdzorg, ambulante begeleiding- en behandeling en woonvragen.
 
Wie zijn wij?
Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie (M&C). De afdeling ondersteunt regio's op het brede gebied van Marketing, Communicatie en Fondsenwerving. Tevens valt het team Klantcontact Landelijk onder deze afdeling. Hier komen alle centrale telefoontjes en e-mails binnen.Ook verzorgt M&C de webcare voor de gehele organisatie. Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team met marketingadviseurs, communicatieadviseurs en fondsenwervers.
 
Je werkt op het hoofdkantoor van 's Heeren Loo in Amersfoort (een toplocatie in Amersfoort op 5 minuten loopafstand vanaf CS Amersfoort).
 
’s Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. ‘s Heeren Loo ondersteunt hierbij vanuit een cliëntvolgende houding. We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Kortom; gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!
 
Wat vragen wij?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Marketing en/of Communicatie en tenminste 4 jaar werkervaring in een stevige communicatierol bij voorkeur in de zorgsector. Daarnaast verwachten we dat je:
·      gedreven en initiatiefrijk bent;
·      goed kunt samenwerken en moeiteloos de verbinding zoekt;
·      creatief bent en wil pionieren;
·      met jouw skills een goede sparringspartner bent voor de marketeers;
·      bereid bent om te reizen naar Limburg, Noord-Brabant en Zeeland;
·      in het bezit bent van een rijbewijs en auto
Wat bieden wij?
We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg in functieschaal (FWG) 55 in de functie van Communicatieadviseur B en wordt gebaseerd op jouw ervaring en opleiding. Het maximum van de schaal bedraagt € 3.798,-- o.b.v. 36 uur.
 
Carrièrekansen
Als grootste zorgaanbieder van Nederland werken we met veel verschillende doelgroepen. Dat betekent dat je kunt profiteren van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 
Persoonlijke groei
Binnen ’s Heeren Loo is er alle ruimte voor persoonlijke groei. Wanneer je bij ons komt werken krijg je bijvoorbeeld als medewerker in de zorg toegang tot ‘Mijn Leeromgeving’. Daarmee heb je inzicht in en regie over jouw eigen ontwikkeling. Daarnaast staan in ‘Mijn Leeromgeving’ verschillende leerlijnen die speciaal zijn afgestemd op jouw dagelijks werk. Naast 'Mijn Leeromgeving' bieden we e-learnings aan via GoodHabitz.
 
Wil je meer informatie?
De werving- en selectieprocedure wordt verzorgd door Committo. Heb je interesse of verdere vragen? Neem dan contact op met Committo, Marieke Gaertner of Marian Geurts. Telefoonnummer: 024-381.22.99 of email: info@committo.nl.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items