Medewerker Communicatie, Public Relations en Marketingadviseur bij CBG

27 augustus 2018, 05:30
Medewerker Communicatie, Public Relations en Marketingadviseur bij CBG
Medewerker Communicatie, Public Relations en Marketingadviseur bij CBG
Functie: Medewerker Communicatie, Public Relations en Marketingadviseur
Organisatie: CBG|Centrum voor familiegeschiedenis
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Den Haag 
Vervaldatum: 9 september
 
Het CBG|Centrum voor familiegeschiedenis is het nationale kenniscentrum op het gebied van de familiegeschiedenis. Het CBG levert expertise en diensten op dit terrein, en is verantwoordelijk voor een aantal belangrijke digitale producten (onder andere WieWasWie).

Na een succesvolle reorganisatie staat onze organisatie voor de uitdaging de bekendheid van de CBG producten te vergroten en verder vorm te geven aan haar digitale aanwezigheid binnen het veld van de familiegeschiedenis.
Wij zijn op zoek naar een

Medewerker Communicatie, Public Relations en Marketing

(32 uur/week, 0,8 fte)

Waar kom je te werken?
Het CBG is een kleine organisatie waarin circa 30 medewerkers en vrijwilligers werken. Als medewerker Communicatie, Public Relations en Marketing val je onder de directeur en schuif je regelmatig aan bij de MT vergaderingen.

Wat ga je in deze staffunctie doen?
Communicatie
·      je stelt communicatieplannen op en adviseert over de strategische communicatie
·      je initieert (pers)bijeenkomsten, regelt publicaties en interviews, organiseert acties
·      je adviseert over het profiel en de positionering van het CBG
·      je verzorgt de coördinatie van de social media van het CBG en levert zelf bijdragen
·      je levert bijdragen op het gebied van de corporate communicatie aan in- en externe media
·      je levert content voor de CBG websites, het GEN.Magazine en ontwikkelt voorstellen hierover in samenwerking met de betrokken collega’s
Marketing
·      je evalueert en doet onderzoek naar het marketingbeleid, met name wat betreft doelgroepen en product-marktcombinaties
·      je stelt marketingplannen op en adviseert over de strategische marketing ontwikkelingen
·      je adviseert over de dienstverlening aan de Vrienden

Wie ben je?
Je bent een veelzijdige communicatieprofessional, die zowel beleid als uitvoering tot zijn/haar taken rekent. Je bent in staat op een natuurlijke wijze intern draagvlak voor de communicatieplannen te creëren. Je bouwt snel relevante netwerken op en weet deze te onderhouden.
Je hebt een opleiding op HBO-niveau (communicatie/marketing), bent zowel in het Nederlands als in het Engels taalvaardig. Het adequaat inzetten van social media is bekend terrein voor jou. Je bent initiatiefrijk, zelfstartend, klantgericht en organisatorisch vaardig. Je hebt een paar jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de culturele sector.

Wat kun je van ons verwachten?
Een uitdagende functie in een informele, collegiale werksfeer, waarin je ruimte hebt om nieuwe ideeën over de administratie te ontwikkelen. Het CBG heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden (gedeeltelijk gebaseerd de rechtspositie van de Rijksambtenaren, het ARAR). Het dienstverband is het eerste jaar tijdelijk en kan omgezet worden in een vaste aanstelling. De functie is gewaardeerd op schaal 8 (€ 2.503 – € 3.384 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.

Wil je meer weten?
Onze website www.cbg.nl laat je verder kennismaken met de activiteiten van onze organisatie. Ruud Yap, de interim directeur van het CBG kan je meer informatie geven over de vacature. Hij is te bereiken op ruud.yap@cbg.nl of via telefoonnummer 070-315 05 00.

Enthousiast geworden?
Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatiebrief en cv! Die kun je tot 9 september aanstaande sturen aan: hrm@cbg.nl, onder vermelding van “vacature communicatie”. Wij laten je zo spoedig mogelijk na de sluitingstermijn weten of wij je uitnodigen voor een gesprek. Een assessmentonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturemelding stellen wij niet op prijs.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items