Toon alles (2)

Communicatieadviseur bij de Dierenbescherming

25 juni 2018, 13:30
Communicatieadviseur bij de Dierenbescherming
Communicatieadviseur bij de Dierenbescherming
Functie: Communicatieadviseur
Organisatie: Dierenbescherming
Aantal uren: 32-36 uur
Locatie: Den Haag 
Vervaldatum: 6 juli
 
De Dierenbescherming is een non-profit organisatie. Met de inzet van ca. 380 medewerkers en zo’n 160.000 leden, donateurs en vrijwilligers komen wij op voor de belangen van dieren in Nederland. We vangen dieren in nood op, bestrijden dierenmishandeling, zien toe op de naleving van dierenwetgeving en werken aan een diervriendelijkere samenleving door voorlichting en lobby. De Dierenbescherming werkt vanuit vier regionale kantoren en een centraal Service Centrum in Den Haag aan een krachtige, professionele en zichtbare organisatie waarbij dierenwelzijn voorop staat.

In verband met vervanging zijn wij per direct op zoek naar een:
Communicatieadviseur 
32-36 uur

Wat houdt de functie in? 
Als communicatieadviseur werk je op projectbasis zelfstandig of samen met een senior communicatieadviseur aan het (mede)ontwikkelen van communicatieplannen om onze dierinhoudelijke doelstellingen te bereiken. Je geeft ook zelf uitvoering aan deze plannen door bijvoorbeeld communicatieproducten te ontwikkelen, bijeenkomsten te organiseren en teksten te schrijven voor online en offline kanalen. De nadruk binnen deze functie ligt op voorlichting. 

Wie ben jij?
Je bent analytisch met een pragmatische inslag. Je bent uitstekend in staat om complexe materie om te zetten in een heldere communicatieboodschap, je neemt initiatief, bent hands on, pikt signalen op en zet deze om in effectieve communicatie. Uitvoering geven aan communicatieplannen gaat je goed af. Je bent een uitstekende schrijver en hebt ervaring met het produceren van communicatiemiddelen. Je bent omgevingsbewust, professioneel, haalt je deadlines en hebt overtuigingskracht. 

Wat vragen wij?
Je bent een allround communicatieadviseur met een aantal jaren werkervaring. Je hebt een relevante opleiding op HBO/WO niveau. Ervaring op het gebied van goede doelen, dierenwelzijn en beïnvloeding is een pre. Tot slot heb je ervaring als projectleider van communicatietrajecten en met het aansturen van bureaus/leveranciers. 

Wat bieden wij?
De Dierenbescherming waardeert zelfstandige en verantwoordelijke functies en beloont deze naar behoren. De aanstelling geldt voor bepaalde tijd en is op basis van een 32- tot 36-urige werkweek. We bieden een arbeidsvoorwaardenpakket passend bij een goede doelen instelling. Het startsalaris bedraagt op fulltime basis (40 uur) € 2.665 - € 3917 bruto per maand afhankelijk van opleiding en ervaring. Wij volgen ons voorkeursbeleid waarbij (preferente) interne kandidaten en vervolgens bijzondere externe kandidaten (zoals jongeren (18-26 jaar), ouderen (56+ jaar), arbeidsgehandicapten en geïnteresseerden voor een proefplaatsing) voorrang hebben op deze functie bij aantoonbaar gelijke geschiktheid. 

Meer informatie of meteen solliciteren? 
Je schriftelijke sollicitatie met een heldere argumentatie zend je uiterlijk 5 juli a.s. per e-mail naar sollicitatie@dierenbescherming.nl t.a.v. Agnes Hemstede o.v.v. “sollicitatie Communicatieadviseur”. Voor nadere informatie over de vacature neem je contact op met Agnes Hemstede (Teamleider Communicatie) via e-mail: agnes.hemstede@dierenbescherming.nl of telefoonnummer 088-8113264. Gesprekken vinden plaats op 12 en 13 juli. 

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. 

Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van het selectieproces. Tevens dient voor aanstelling een Verklaring Omtrent het Gedrag overhandigd te worden.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
 
gerelateerde items