Senior PR- en communicatiemedewerker bij CKM

25 april 2018, 16:00
Senior PR- en communicatiemedewerker bij CKM
Senior PR- en communicatiemedewerker bij CKM
Functie: Senior PR- en communicatiemedewerker
Organisatie: Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel (CKM)
Aantal uren: 28-32 uur
Locatie: Den Haag en Rotterdam
Vervaldatum: 21 mei
 
Ook zo’n zin om je tanden te zetten in zaken die er echt toe doen? Mooi! Bij het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel (CKM) zijn we namelijk op zoek naar een senior PR- en communicatieprofessional die voor 28 tot 32 uur per week ons team in Den Haag en Rotterdam komt versterken. We zijn op zoek naar iemand die met zijn of haar werk de wereld omver blaast en zich hard wil maken voor de thema’s waar het CKM en moederorganisatie Fier mee te maken hebben.

Over het CKM
Het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel is een niet-gouvernementele organisatie (ngo) die de strijd aangaat tegen mensenhandel. Eén van onze doelen is de onzichtbare wereld van kinderhandel en mensenhandel zichtbaar maken. We onderzoeken, publiceren, lobbyen, agenderen én initiëren en participeren in diverse projecten in de strijd tegen mensenhandel.

Het CKM is onderdeel van Fier, landelijk expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Fier en het CKM bouwen hard aan een Veilige Veste in Rotterdam. Vanuit jouw functie bouw je hieraan mee.

Als PR- en communicatieprofessional houd je onze reputatie scherp, schrijf je teksten, ben je verantwoordelijk voor websitebeheer en social media, onderhoud je perscontacten en fungeer je als inspirator als het gaat om nieuwe campagnes. Je zorgt voor profilering van onze thema’s en onze integrale en holistische visie op landelijk en regionaal niveau. Ook draag je bij aan de fundraising voor het CKM.

Wie ben jij?
·      Een ervaren professional (hbo, minimaal 5 jaar relevante werkervaring) - jij leert niet alleen van ons, wij leren ook van jou.
·      Een kansenspotter, een netwerker en een bouwer - jij ziet overal mogelijkheden, creëert kansen en bouwt aan een sterk netwerk om sociale impact te genereren.
·      Je hebt ervaring met online communicatie, (online) campagnes en marketing.
·      Je bent bekend met fundraising. Zo niet, dan haal je alles uit de kast om ook hierin de allerbeste te worden.
·      Een vat vol ideeën en een creatieve geest – je brengt inspiratie en laat je inspireren, en krijgt veel gedaan met weinig middelen.
·      Een zeer ervaren schrijver - persberichten, blogs, online posts, artikelen… jouw teksten zijn top of the bill.
·      Een idealist – onze thema’s doen jouw hart sneller kloppen. Je gaat ‘m aan: de strijd tegen mensenhandel en geweld.
Wat bieden we?
Werken bij het CKM is pionieren, lef hebben en het onmogelijke mogelijk maken. Rustig achterover hangen is er niet bij. Geeft niks, want er is veel moois te doen. Je krijgt een inspirerende werkplek met bevlogen collega’s. Ook krijg je binnen CKM de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en te blijven slijpen aan je vaardigheden.
Het dienstverband geldt in principe voor een jaar. Let op: we sluiten geen ZZP-contracten af. Je komt dus in loondienst. Salarisindicatie: maximaal € 3.460,- (bruto, bij dienstverband van 36 uur), inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Je standplaats wordt in eerste instantie Den Haag, later Rotterdam. Je schuift bovendien regelmatig aan bij ons communicatieteam in Leeuwarden.
 
Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie bel je met Shamir Ceuleers, Senior Beleidsmedewerker op telefoonnummer 088-2080028 of sceuleers@ckm-fier.nl. Meer weten over het CKM en Fier? Kijk op: www.ckm-fier.nlwww.fier.nl of lees het Fiermagazine.
 
Solliciteren
Solliciteren kan tot en met 20 mei 2018 door te klikken op de sollicitatiebutton via: https://www.werkenbijfier.nl/vacaturebeschrijving/senior-pr-en-communicatiemedewerker
De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 30 mei.
We hanteren een actief referentiebeleid. Vermeld op je CV daarom minimaal twee referenties die we kunnen benaderen. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). Word je aangenomen, dan dien je die te overhandigen.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
gerelateerde items