Civil Power 2021 afgelast

Foto: Shutterstock.
Foto: Shutterstock.
18 november 2021
Nieuws | | Civil Power

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen heeft Walburg Pers/DeDikkeBlauwe helaas moeten besluiten om Civil Power van vandaag 18 november te annuleren en te verplaatsen naar voorjaar 2022.

Wat een tegenvaller en wat jammer. Want we hadden er, zeker na het inspirerende event Corporate Power, ontzettend veel zin in om iedereen weer te zien en te spreken. Met veel enthousiasme had de programmacommissie een mooie lijst van inspirerende sprekers samengesteld. Om maar te zwijgen van alle uren die de DDB100 juryleden in de samenstelling van de filantropieranglijst heeft gestoken!

Voor alle deelnemers: de nieuwe datum van Civil Power wordt spoedig met u gecommuniceerd. In de loop van de week sturen wij u de voucher toe waarop u recht heeft. Het spijt ons zeer; we keken erg uit naar een mooi event. Hopelijk zien we elkaar in het voorjaar!

PS In december komt De Dikke Blauwe Major Donor-editie uit. Hierin is opgenomen de volledige DDB top 100 mét 15 juryrapporten en natuurlijk een aantal mooie interviews!