CharITy-veiling brengt 29.200 euro op

1 december 2011
Nieuws | | Organisatienieuws

AMSTERDAM (1 november) - De Nederlandse IT-industrie heeft met de jaarlijkse CharITy-veiling 29.200 euro bijeengebracht voor het goede doel. De veiling werd gehouden tijdens het CIO VIP Diner aan de vooravond van de CIO Day. De zevende editie van de CIO Day trok dit jaar 850 bezoekers.


De kavels waren onder meer afkomstig van de tien genomineerden voor de ‘CIO of the Year Award 2011' en aan aantal zogeheten Diamond en Platinum Partners van de CIO Day. De opbrengst gaat naar drie goede doelen: Blue Ribbon, Rode Kruis en Bartiméus. Deze doelen zijn bepaald door de bestuursleden van de Stchting CharITy onder leiding van voorzitter Tamme Wierenga, IT Director van Essent. De veiling werd gehouden door veilinghuis Christie's, onder leiding van Paulina Cramer.



"Belangrijk signaal"

CharITy is een initiatief van ICT Media-directeur Rob Beijleveld. "Het is een belangrijk signaal vanuit de Nederlandse IT-gemeenschap. Het geeft aan dat we als functie en vakgebied ook op het terrein van maatschappelijk verantwoord ondernemen en liefdadigheid niet meer achter de marketingafdeling aan lopen, maar eigenaarschap pakken. Zowel als het gaat om het ontwikkelen van ideeën, als om het creëren van fondsen", aldus Beijleveld.