Toon alles (2)

Channel manager F2F fondsenwerving bij Save the Children

16 augustus 2019, 05:00
Channel manager F2F fondsenwerving bij Save the Children
Channel manager F2F fondsenwerving bij Save the Children
Functie: Channel manager F2F fondsenwerving
Organisatie: Save the Children
Aantal uren: 32-38 uur
Locatie: Den Haag
Vervaldatum: 1 september 2019
 
Save the Children Nederland is per direct op zoek naar een Channel manager F2F fondsenwerving (32-38 uren per week).
 
De organisatie: 
Save the Children vindt dat ieder kind een eerlijke kans verdient. In de hele wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en beschermen we hen tegen onrecht en gevaar. Wij doen alles wat nodig is om het leven van kinderen -en daarmee de toekomst van onze samenleving- te verbeteren. Save the Children is daar waar kinderen ons nodig hebben: in het hart van de samenleving in 124 landen met ruim 27.000 lokale medewerkers. Save the Children is in Nederland gevestigd in Den Haag. De organisatie bestaat uit de afdelingen Internationale Programma’s, Binnenlandprogramma, Lobby en Advocacy, Communicatie, Fondsenwerving, Finance en Control en Stafdienst (Interne Dienst) en telt rond de 80 medewerkers in Nederland. Tussen deze afdelingen wordt op een aantal thema’s in zgn. clusters samengewerkt. Plaats in de organisatie: De F2F Channel manager maakt deel uit van de Mass marketing team en werkt onder de verantwoordelijkheid van de Manager afdeling Fondsenwerving. De standplaats is het kantoor van SCNL te Den Haag. 
 
De functie: 
Het doel van de functie is dagelijkse aansturen te leveren aan onze Direct Dialogue ofwel Face-to-Face (F2F) fondsenwerving. Daarnaast is het testen, optimaliseren en verder uitrollen van overige en nieuwe fondsenwerving instrumenten van essentieel belang voor zowel het werven en het behoud van donateurs. 
 
Verantwoordelijkheden en taken: 
-Je zorgt voor de dagelijkse aansturing van alle F2F bureaus; 
-Je geeft briefings, trainingen, doet ‘mystery shopping’ en zoekt continu naar verbetering van de dienstverlening en de resultaten; 
-Je controleert cijfers en dataprocessen om te zorgen dat alle informatie tijdig en accuraat is verwerkt; 
-Je levert i.s.m. met collega’s de nodige rapportages aan voor verschillende doelgroepen (fondsenwervers, management, internationale collega’s, etc.); 
-Je hebt contact met alle toeleveranciers om te zorgen dat alle afspraken nagekomen zijn. 
 
Profiel: 
-Je hebt gedreven, leert snel en kan dingen ‘eigen’ maken; 
-Je hebt enkele jaren werkervaring in een marketing, fondsenwerving of direct sales omgeving; 
-Bij voorkeur heb je ervaring met fondsenwervingskanalen en kent ook de processen rondom werving en behoud; 
-Je bent communicatief sterk, besluitvaardig en stressbestendig; 
-Je hebt aantoonbaar analytisch vermogen en denkt in oplossingen; 
-Je hebt een sterke focus op details en je bent accuraat; 
-Je bent commercieel ingesteld, proactief en innovatief; 
-Je bent gerechtigd om in Nederland te werken; 
-Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Den Haag 
 
Save the Children voert een actief veiligheidsbeleid voor kinderen. Daarom vragen wij van kandidaten bereidheid tot naleving van onze gedragscode en medewerking bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag. 
 
Wij bieden: 
De mogelijkheid om je in te zetten voor miljoenen kinderen wereldwijd! Je bent onderdeel van een internationaal netwerk en komt binnen in een periode waar groei en innovatie voorop staan. Samen met een grote groep enthousiaste collega’s krijg je de kans om prachtige resultaten neer te zetten en tegelijkertijd jezelf verder te ontwikkelen. De functie is voor 32 - 38 uur per week, voor een periode van 12 maanden met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid. Wij bieden een salaris dat past binnen de goede doelensector, ingeschaald volgens de salarisschalen van de rijksoverheid (BBRA), gebaseerd op een 38-urige werkweek. 
 
Informatie en solliciteren: 
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Hayat Mahtillo, Channel & project manager. Telefoon: 070 338 44 48, email: hayat.mahtillo@savethechildren.nl 
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sayonara Kartawirja, HR Advisor. Telefoon 070 338 4448, personeelszaken@savethechildren.nl. Je belangstelling voor deze functie kun je uiterlijk 1 september 2019 kenbaar maken door het sturen van een email met motivatiebrief en curriculum vitae aan personeelszaken@savethechildren.nl, onder vermelding van “Channel manager F2F”. 
 
Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Save the Children Nederland garandeert je dat we zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor het behandelen van deze sollicitatie. Na beëindiging van de sollicitatieprocedure zullen alle gegevens binnen 4 weken vernietigd worden, tenzij jij ons toestemming geeft om ze langer te bewaren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.
 
gerelateerde items