Toon alles (2)

Cécile Wansink nieuwe communicatiemedewerker Plan Nederland

1 maart 2018, 05:00
Cécile Wansink
Cécile Wansink
Bij Plan Nederland is de nieuwe functie Junior medewerker Communicatie en Lobby ingevuld door Cécile Wansink. Ze gaat onder meer de Communicatieadviseur/Persvoorlichter en Public Policy Advisor ondersteunen en krijgt een aandeel in lobby- en advocacy-activiteiten van Plan.
 
Wansink (24) rondde vorig jaar haar master International Relations af en liep daarna stage bij Global Fund for Women in San Francisco. ‘Ik ben heel erg blij met de baan en voel me erg op mijn plek bij Plan Nederland. Het werk is afwisselend en interessant en ik voel me sterk verbonden met het werk dat de organisatie doet’, aldus Wansink.
 
Girls first
Plan is een internationale kindgerichte ontwikkelingsorganisatie die werkt aan het realiseren van gelijke kansen en rechten voor meisjes en het verbeteren van de levensomstandigheden van meisjes en jongens in ontwikkelingslanden. Plan werkt aan een wereld waarin meisjes dezelfde kansen en rechten krijgen als jongens, zodat alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen. Plan doet dit door projecten in 52 ontwikkelingslanden in Afrika, Azië en Latijns-Amerika uit te voeren om de levensomstandigheden en toekomstkansen van meisjes en jongens te verbeteren en door wereldwijd op te komen voor kinderrechten, met de nadruk op de rechten van meisjes.
 
gerelateerde items