Medewerker communicatie, social media en marketing bij CCUVN

7 juni 2018, 12:10
Medewerker communicatie, social media en marketing bij CCUVN
Medewerker communicatie, social media en marketing bij CCUVN
Functie: Medewerker communicatie, social media en marketing
Organisatie: Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland
Aantal uren: 12 uur
Locatie: Woerden
Vervaldatum: 18 juni
 
De Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN) in Woerden, zoekt een collega die enthousiast wordt van communicatie in al haar facetten! Wil jij een bijdrage leveren aan het nog communicatiever maken van onze organisatie? Lees dan vooral even verder.
Wij zoeken een:
Medewerker communicatie, social media en marketing
(m/v – 12 uur per week)

Waar draag je aan bij?
Met een klein team van 7 parttime medewerkers en een vrijwilligersteam van ruim 100 mensen zetten we ons dagelijks in om mensen met chronische darmziektes zoals colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn te informeren, te ondersteunen en hun belangen te behartigen. Communicatie is daarbij een essentieel onderdeel. De CCUVN heeft 10.000 leden en veel volgers op onze social mediakanalen en ruim 4.300 leden op onze drie besloten Facebook-groepen. 

Wat zijn je werkzaamheden?
Je bent verantwoordelijk voor de communicatie over de ziektes, ontwikkelingen en campagnes. Een voorbeeld hiervan is Wereld IBD-dag op 19 mei jl. Je hebt affiniteit met fondsenwervende activiteiten en de daarbij behorende communicatie. Je hebt een duidelijke visie over communiceren en de nodige contacten bij de pers en tijdschriften. 
Je bent verantwoordelijk voor onze drie Facebookpagina’s en regisseur van onze Facebookgroepen. Je werkt daarbij samen met een aantal vrijwilligers. Je plaatst interessante topics voor onze achterban en reageert op vragen en zorgt voor duidelijke antwoorden. Daarnaast beheer je Twitter, Instagram en Youtube en ben je gewend om te werken met Hootsuite. Via al onze kanalen volg je relevante stakeholders en je zorgt ervoor dat de CCUVN goed in beeld komt.  
Je bent flexibel inzetbaar, immers social media gaat 24/7 door. 

Wat zoeken wij in een collega?
We zoeken een creatieve en enthousiaste collega, die het leuk vindt om mee te denken en onze vereniging nog beter op de kaart kan zetten. Dat kan in verschillende rollen. De ene keer ben je aan het regisseren met de vrijwilligers, de andere keer denk je actief mee over onze campagnes en mediastrategie. Maar je kunt ook betrokken zijn bij het ontwikkelen van een plan om meer leden te werven of bent aanwezig op een informatiebijeenkomst. Geen dag is hetzelfde. Je bent flexibel en nieuwsgierig en beschikt over een dosis doorzettingsvermogen. Je bent minimaal een dag per week op ons kantoor in Woerden aanwezig.

Het team
De CCUVN dat zijn we samen! Je komt te werken in team van 7 personen. Omdat we met een klein team zijn, zijn we goed op elkaar ingespeeld en werken we prettig samen. Ook wij zijn flexibel, want thuiswerken behoort eveneens tot de mogelijkheden. 

Wij bieden
Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Welzijn, schaal 6.
Wil je meer informatie? Bel dan met directeur Tineke Markus-de Kwaadsteniet: 0348 480 346.

Reageren? 
Stuur je reactie met CV voor 18 juni 2018 naar Tineke Markus-de Kwaadsteniet, directeur, t.markus@crohn-colitis.nl of Houttuinlaan 4b, 3447 GM Woerden.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items