CBF-erkenning voor vijf organisaties: teller op 472

26 april 2017, 10:00
Het totaal aantal erkende organisaties is nu 472.
Het totaal aantal erkende organisaties is nu 472.
Het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) heeft de afgelopen maand aan vijf goede doelenorganisaties een erkenning toegekend. Daarmee is het aantal erkende organisaties toegenomen tot 472.
 
De vijf nieuwe erkenningen betreffen de volgende organisaties:
 
Stichting Jambo Hakuna Matata 
In Afrika en in het bijzonder Kenia geeft de stichting Jambo Hakuna Matata financiële, materiële en immateriële ondersteuning aan projecten voor kansarme kinderen op het gebied van wonen, onderwijs en zorg. 
 
Stichting Met dieren meer mens 
Door voorlichting te geven over de relatie tussen huisdier en mens en de positieve effecten hiervan op de mens draagt stichting Met dieren meer mens bij aan het welzijn van mens en dier. 
 
Stichting Vier het leven 
Stichting Vier het Leven begeleidt senioren naar culturele activiteiten als zij dat niet meer alleen kunnen, durven of willen. Zo blijven deze senioren actief deelnemen aan culturele en vrijetijdsactiviteiten buiten de deur.
 
Home of Good Hope 
Home of Good Hope draagt bij aan de verbetering van het welzijn van kinderen in Namibië op het gebied van voeding, onderwijs, gezondheid en onderdak.
 
Learn! Foundation 
De Learn! Foundation gelooft dat onderwijs de belangrijkste troef is om als individu te groeien en dat onderwijs de meest duurzame basis biedt voor het individu en de gemeenschap om armoede te ontstijgen. Daarom dragen zij bij aan de verbetering van het onderwijs in kansarme gebieden (vooral in Kenia). 
 
gerelateerde items