Care & Profit Prize 2006 naar Paques BV

12 oktober 2006
Nieuws | | (Social) Impact

De tweejaarlijkse Care & Profit Prize is op 5 oktober uitgereikt aan Paques BV, een bedrijf dat industriële installaties levert voor zuivering van afvalwater en gassen. Het bedrijf is volgens de jury de beste maatschappelijk verantwoorde onderneming van Nederland.


De bekroning is het gevolg van het feit dat Paques niet alleen aandacht heeft voor profit en planet, een gebied waarop het bedrijf door het gebruik van innovatieve zuiveringstechnieken uitblinkt, maar ook voor het personeelsbeleid en de omgang met stakeholders. Deze laatste twee aandachtsgebieden zijn bij Paques ook geformaliseerd binnen de organisatie.

 


De andere genomineerde bedrijven waren: Unica Installatiegroep B.V., Stichting Bruggerbosch te Enschede, Eco-Point International B.V., Van Gansewinkel, en AgroFair Europe B.V.

 


De Care & Profit Prize is een initiatief van ING Bank en Good Company. De prijs bestaat uit een ruwe diamant en de eretitel ‘beste maatschappelijk vernatwoordelijke onderneming', die twee jaar gevoerd mag worden.