Toon alles (3)

Boudewijn Wijnands (Deedmob) genomineerd voor Europese prijs

21 maart 2018, 15:00
Boudewijn Wijnands maakt kans op de titel 'European Innovator of The Year'.
Boudewijn Wijnands maakt kans op de titel 'European Innovator of The Year'.
De Nederlanders Boudewijn Wijnands (25) maakt kans om tot 'European Innovator of the Year' te worden benoemd door de Europese nieuwszender Euronews, in samenwerking met de European Business Summit (EBS) en Qualifio (een platform voor interactieve marketing en data-analyse). Wijnands is genomineerd voor zijn werk met social startup Deedmob, een online platform dat vrijwilligers, goede doelen en bedrijven met interesse in vrijwilligerswerk met elkaar verbindt.
 
De 'European Innovator of the Year' award maakt onderdeel uit van de verkiezing van de 'Europese Leider van het Jaar'. Die verkiezing kent verschillende categorieën. Naast de categorie ‘Innovator of the Year’, zijn bijvoorbeeld de Franse president Macron en de Duitse bondskanselier Merkel genomineerd in de categorie ‘Best European Leader’, terwijl Emma Watson één van de genomineerden is in de categorie ‘Personality’. 
 
Boudewijn Wijnands (25), is ceo en oprichter van Deedmob, een online platform dat vrijwilligers, goede doelen en bedrijven met interesse in vrijwilligerswerk met elkaar verbindt. Deedmob werkt samen met onder andere het Rode Kruis, WNF, UNICEF, UPS, Microsoft, Red Bull en Atlassian Group en vertegenwoordigt ruim 250 goede doelen met 850 duizend vrijwilligers.
 
De genomineerden voor de titel zijn geselecteerd door de nieuwsredacties van Euronews. Het publiek heeft nu tot en met 31 maart de tijd om een stem uit te brengen. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats tijdens een speciale ceremonie op 22 mei, die live zal worden uitgezonden op Euronews.
 
►Meer informatie over Deedmob: klik hier.
gerelateerde items