Toon alles (1)

Bos zoekt wachter

8 mei 2017, 10:00
Bos zoekt wachter
Bos zoekt wachter
Droom jij van een baan als boswachter? Meld je dan aan voor het tv-programma ‘Boswachter Gezocht’, een achtdelige serie die dit najaar door SBS6 wordt uitgezonden.
 
Veelzijdige baan
In de serie gaan we op zoek naar de beste kandidaat voor de vacature van boswachter op Texel, in een gebied van Natuurmonumenten. De deelnemers worden getest op alle aspecten van deze veelzijdige baan. Dichterbij de natuur kom je niet. Maar boswachter word je niet zomaar. Naast natuurkennis vraagt het ook sociale vaardigheden en specifieke competenties. De kijker krijgt zo een goed beeld van het werk van boswachters en Natuurmonumenten. Daarnaast leert men de kandidaten goed kennen en krijgt men een brede kijk op de prachtige natuur in Nederland.
 
Opdrachten in 8 natuurgebieden
De kandidaten volbrengen in acht verschillende natuurgebieden telkens twee opdrachten. Degene die naar het oordeel van een jury het slechtst heeft gescoord, valt na afloop van de aflevering af. In de laatste aflevering blijven drie kandidaten over. Uit hun midden kiest de jury de beste kandidaat. Die krijgt de baan als boswachter bij Natuurmonumenten.
 
Altijd al boswachter willen worden? Meld je dan nu aan voor het tv-programma Boswachter Gezocht van SBS6: Geef je op als kandidaat.
 
gerelateerde items