Toon alles (1)

Blog brengt ‘het nieuwe helpen’ in kaart

19 maart 2014, 04:00
Blog brengt ‘het nieuwe helpen’ in kaart
Blog brengt ‘het nieuwe helpen’ in kaart
Het nieuwe blog Whocares.me heeft een missie: een fris tegengeluid bieden tegen de vaak sombere berichtgeving over arme landen in de media. Daartoe gaan de schrijvers op zoek naar bijzondere acties en de individuen hierachter.

‘Het nieuwe blog gaat op zoek naar slimme ideeën en hartverwarmende acties, maar vooral naar de individuen achter de initiatieven: gewone burgers, entrepreneurs, wetenschappers, kunstenaars en andere ondernemende types die hun handen uit de mouwen steken en iets doen’, melden de initiatiefnemers. Bloggers als Erwin van der Zande (hoofdredacteur Bright), Ewout Irrgang (voormalig SP-kamerlid, nu directeur van een NGO in Tanzania) en Aafke Nijhuis (voedingsdeskundige te Addis Ababa) leveren hun bijdrage aan Whocares.me.

CARE
Whocares.me wordt ondersteund door ontwikkelingsorganisatie CARE Nederland, onderdeel van de wereldwijde humanitaire organisatie CARE. Whocares.me wordt gemaakt door een onafhankelijk redactieteam en een groeiende netwerk van bloggers, correspondenten en partners uit binnen- en buitenland. De redactie functioneert onafhankelijk van de ontwikkelingsorganisatie.
gerelateerde items