Toon alles (1)

Ben Tiggelaar spreker tijdens Presentdagen

9 januari 2018, 07:30
Managementgoeroe Ben Tiggelaar zal de Presentdagen aandoen om zijn kennis te delen. (foto: Elisabeth Ismail)
Managementgoeroe Ben Tiggelaar zal de Presentdagen aandoen om zijn kennis te delen. (foto: Elisabeth Ismail)
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari vinden op Landgoed Zonheuvel in Doorn weer de jaarlijkse Presentdagen plaats. Het thema dit jaar: Present als Game Changer. Managementgoeroe Ben Tiggelaar zal de Presentdagen aandoen om zijn kennis te delen.

Tiggelaar is bekend van managementseminars als MBA in één dag, boeken als Dromen, durven, doen en zijn wekelijkse column over werk en management in NRC Handelsblad. Hij werkt pro deo mee aan deze dag en zijn doel is een aantal actuele, inspirerende BIG IDEAS mee te geven op het gebied van leiderschap en die samen te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Present als Game Changer! 

Het vrijdagprogramma is bedoeld voor vaste medewerkers van de lokale stichtingen Present: de trainingsdag. Zaterdag is iedereen welkom: bestuursleden, vrijwilligers, relaties en andere belangstellenden. Het thema is dit jaar Present als Game Changer! Dit thema krijgt inhoud in de verschillende onderdelen van de dag. Klik hier voor het programma.
 
De Presentdagen vinden plaats op Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 in Doorn. Klik hier voor meer informatie en deelname.
 
gerelateerde items