Bekijk de De Dikke Blauwe TV-reportages

1 januari 2016, 15:13
DDB TV doet verslag van belangrijke evenementen
DDB TV doet verslag van belangrijke evenementen
Het team van De Dikke Blauwe TV doet regelmatig verslag van allerlei evenementen in de Nederlandse filantropiesector.

De interviews worden afgenomen door De Dikke Blauwe-hoofdredacteuren Charles Groenhuijsen en Edwin Venema. Camerawerk & montage worden verzorgd door Niek Brunninkhuis en Paul Vermeulen (Beelhouwers). De eindmontage ligt in handen van Edwin Venema.

Bekijk het videoverslag van de Transparant Prijs 2013

U ziet interviews met onder anderen Herman Wijffels (zie frame), Marc van den Tweel en Alexander Rinnooy Kan.
 
 
Bekijk de reportage t.g.v. het 25-jarig jubileum van FIN

De Vereniging van Fondsen in Nederland (FIN) vierde donderdag 21 november 2013 haar 25-jarig jubileum. De koepel van vermogensfondsen deed dat met een bijzonder lustrumprogramma onder het motto 'The reason for being'. Meer dan tweehonderd leden en genodigden bekeken onder andere filmpjes over rol en betekenis van vermogensfondsen voor de samenleving. Het team van DDB TV interviewde na afloop van het FIN-lustrumprogramma enkele sprekers en gasten, onder wie Willemijn Verloop (Social Enterprise NL, zie frame), Gerry Salole (EFC) en Ryclef Rienstra (VandenEnde Foundation).
 
 
Bekijk de reportage van Vakdag Fondsenwerving 2013

Het team van De Dikke Blauwe TV was present op de 7e editie van de Vakdag Fondsenwerving. Het was er als vanouds druk en geanimeerd. Wij spraken met enkele bezoekers en exposanten, met bestsellerauteur Petra Hoogerwerf ('Vonk!'), met 'Mister Vakdag' Jaap Zeekant en deelnemers aan een mini-debat over de wel/niet afschaffing van de 25 procentnorm van het CBF, Cees Grimbergen (zie frame) en Jan van Berkel.
 

Bekijk de videoreportage van Filantropiepoort

Onder auspiciën van koepel SBF vond op 9 april 2014 de eerste 'Filantropiepoort' plaats in het Haagse perscentrum Nieuwspoort. Na de lancering van de Gids 'De Dikke Blauwe' was er een debatprogramma over transparantie in de sector onder leiding van De Dikke Blauwe-hoofdredacteur Charles Groenhuijsen. Sprekers waren staatssecretaris Fred Teeven, em. hoogleraar Leo Stevens en PKN-scriba Arjan Plaisier (zie frame). 
 

Wilt u alle uitzendingen van De Dikke Blauwe TV bekijken? Klik hier
Wilt u alle Capitoolgesprekken (interviews met leiders uit de civil society door Charles Groenhuijsen) zien? Klik hier
gerelateerde items