Toon alles (1)

Bedrijfsleven genereus voor KNRM

29 november 2015, 00:00
Stephan Stokkermans (Huis ter Duin) overhandigt de virtuele cheque aan KNRM-voorzitter Cees van Duyvendijk
Stephan Stokkermans (Huis ter Duin) overhandigt de virtuele cheque aan KNRM-voorzitter Cees van Duyvendijk
Het jaarlijkse KNRM-benefietgala, waar 500 gasten aanschoven in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, heeft een totaaldonatie van € 514.112,- opgeleverd. De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) besteedt het geld aan investeringen die de veiligheid van de 1.300 vrijwilligers ten goede komen.
 
De galagasten kregen niet alleen een uitgebreid menu en entertainment voorgeschoteld, maar maakten ook uitgebreid kennis met de KNRM. Aan het einde van de avond overhandigde commercieel directeur Stephan Stokkermans van Huis ter Duin de virtuele cheque met de opbrengst van de avond aan Cees van Duyvendijk, voorzitter van de KNRM.
 
Tafelverkoop
Het resultaat van de avond werd voornamelijk bepaald door de tafelverkoop aan uiteenlopende bedrijven en particulieren, die de KNRM een warm hart toedragen. Door een veiling en een loterij werd de opbrengst nog verder verhoogd. Opvallende veilingstukken waren een groepsbezoek aan Het Torentje met een persoonlijke rondleiding door minister-president Mark Rutte en een zeereis met een onderzeeër van de Koninklijke Marine.
 
Oefening op zee
’s Middags maakte een deel van de galagasten ook écht kennis met de KNRM door mee te doen aan een oefening op zee, met vier reddingboten en een helikopter. ’s Avonds waren er onder meer optredens van de Marinierskapel, Roué Verveer, LA The Voices en Lee Towers.
 
gerelateerde items