Basiscursus voor het beoordelen van aanvragen

18 september 2014, 04:00
Basiscursus voor het beoordelen van aanvragen
Basiscursus voor het beoordelen van aanvragen
Op donderdag 6 november 2014 verzorgt Jan Riemersma (foto) een cursus aanvraagbeoordeling. Hij publiceerde eerder dit jaar het Handboek voor aanvraagbeoordelaars van filantropische instellingen, bedoeld voor aanvraagbeoordelaars bij fondsen.

Het beoordelen van aanvragen is een vak. Als aanvraagbeoordelaar bij een fonds moet u inzicht krijgen in de achtergronden van de aanvrager. U analyseert de financiële stukken en toetst de haalbaarheid van de plannen. Op basis van uw advies wordt al dan niet een bedrag ter beschikking gesteld. Na het volgen van deze cursus bent u beter in staat om aanvragen op kwaliteit en haalbaarheid te beoordelen. Naast het schetsen van een theoretisch kader wordt kennis overgedragen met interactieve methoden.

Jan Riemersma heeft als projectadviseur ervaring opgedaan bij verschillende fondsen, waaronder Skanfonds en het Oranje Fonds. De cursus vindt van 9.30 tot 16.00 uur plaats in Villa Jongerius in Utrecht. Bij de cursusprijs zijn cursusmap, boek en lunch inbegrepen. De deelnamekosten zijn € 295 (excl. BTW).   Aanmelden is mogelijk via de website www.betergeven.nl.
gerelateerde items