Barbara Hellendoorn nieuwe directeur CliniClowns

29 maart 2013, 04:00
Barbara Hellendoorn nieuwe directeur CliniClowns
Barbara Hellendoorn nieuwe directeur CliniClowns
Met ingang van 1 april 2013 zal Barbara Hellendoorn-Mineur (1967) worden aangesteld als nieuwe directeur van Stichting CliniClowns Nederland en Stichting CareClowns. Zij volgt daarbij Hans Geels op, die na 13 jaar de overstap maakt naar Dille & Kamille waar hij inmiddels als directeur/bestuurder is aangetreden.

Barbara Hellendoorn-Mineur was tot voor kort werkzaam bij KWF Kankerbestrijding als Hoofd Fondsenwerving. Barbara Hellendoor-Mineur startte in 1990 haar carrière en vervulde diverse marketing functies voor ze bij KWF in dienst kwam. Tijdens haar loopbaan heeft ze communicatie en Strategisch Marketing Management (MBA) gestudeerd.

Hans Geels
Met de overstap naar Dille & Kamille sluit Hans Geels een periode af, waarin zowel hij als CliniClowns een belangrijke ontwikkeling hebben doorgemaakt. De laatste zeven jaar was hij als directeur voor de organisatie actief en heeft hij er mede voor gezorgd dat de organisatie van afleiding en plezier voor zieke en gehandicapte kinderen een belangrijke positie in de maatschappij heeft verworven. Binnenkort een interview met Hans Geel in het Filanthropium Journaal.
gerelateerde items