Toon alles (1)

Ashoka verwelkomt twee nieuwe leden

29 maart 2018, 06:00
Sabrina Gehrlein en Luuk Vosters
Sabrina Gehrlein en Luuk Vosters
De Nederlandse vestiging van Ashoka heeft twee nieuwe leden: Sabrina Gehrlein en Luuk Vosters. Gehrlein is Program Manager Visionary bij Ashoka en Voster Project Officer.
 
Sabrina Gehrlein was tot begin dit jaar Humanitarian Programme Officer bij Plan Nederland, maar begon na haar master in sociale psychologie bij Young in Prison, waar ze haar interesse voor sociaal-emotionele ontwikkeling van jeugd en kunst kon combineren. Nadat ze voor YiP naar Kaapstad en Madagaskar was verhuisd, besloot een tijdje in de humanitaire sector te gaan werken. In Zuid-Soedan, Jordanië en Turkije, werkte Sabrina met vluchtelingen, voornamelijk gericht op het volgen en evalueren van de projecten.
 
Luuk Vosters had al enkele jaren een eigen cateringbedrijf, maar vond zijn passie ergens anders. Met zijn interesse in het milieu is hij klimaatverandering gaan bestuderen en werd hij een meester in duurzame ontwikkeling. Hij verbreedde zijn netwerk in Amsterdam en ondersteunt sinds het begin van het jaar het programma 'Circular Futures'. Hij is enthousiast over de mogelijkheden die Ashoka te bieden heeft en om meer toegewijde mensen te leren kennen die bijdragen aan een betere wereld.
 
gerelateerde items