Toon alles (1)

Ashoka-changemakers inspireren met eigen (online) verhalen

22 juni 2020, 16:22
Ashoka-changemakers inspireren met eigen (online) verhalen
Ashoka-changemakers inspireren met eigen (online) verhalen
Ashoka Fellows van het mondiale netwerk van social changemakers willen juist nu in pandemie-tijd de kracht van hun maatschappelijk ondernemerschap laten zien. Dat doen ze met (Engelstalige) presentaties van hun systeemveranderende innovaties. Morgenavond (vrijdag 26-6) en op 3 juli zijn er nog twee online-sessies waarvoor aanmelding mogelijk is.
 
Aanmelden voor de online-sessie kan via deze links: 
26 juni 2020 – Kijk en luister naar de Changemaker Story van Ashoka Fellow Jos de Blok: Hoe organiseer je thuiszorg op een holistisch en decentrale manier? 
 
3 juli 2020 – Kijk en luister naar de Changemaker Story van Ashoka Fellow Geert van der Veer: Hoe creëer je een eerlijk voedsel systeem? 

Ashoka is al veertig jaar het invloedrijkste netwerk van sociaal ondernemers wereldwijd. Wij ondersteunen inmiddels ruim 3.500 zorgvuldig geselecteerde Fellows in meer dan negentig landen. Ashoka biedt hen stipendia, netwerk, speciaal ontworpen programma’s, retreats, summits en verbinding met het internationale netwerk van Ashoka kantoren, lokale ondernemers, bedrijven, NGO’s en overheden. 

Bron: Ashoka Nederland
gerelateerde items