Annie Connect bekroond voor preventie- en verzuimbeleid

7 juni 2007
Nieuws | | Organisatienieuws

Call center Annie Connect, een organisatie die vooral voor charitatieve opdrachtgevers werkt, blijkt ook zelf zeer sociaal. Het preventie-, verzuim- en reintegratiebeleid van Annie Connect werd daarom onlangs bekroond met de Kroonstjesestafette.


De Kroontjesestaffete wordt sinds 1997 georganiseerd door het Werkgeversforum Kroon op het Werk, en is een beloning voor organisaties waar de arbeidsomstandigheden in positieve zin opvallen. Bedrijven, overheden of non-profts die het estafettestokje ontvangen moeten deze binnen drie maanden weer doorgeven aan een andere organisatie.

 


Annie Connect neemt op haar beurt het stokje over van Stichting de Zonnebloem. Bij het bedrijf zijn de arbeidsomstandigheden ook voor mensen met een handicap erg goed. Directeur Leo Dijkgraaf toont zich in een persbericht blij met de bekroning. "Deze prijs toont aan dat het idee achter Annie Connect goed en uniek is. Maar een goed idee heeft alleen kans als het goed uitgevoerd wordt. Daarom is deze prijs voor de directie, het management en het hele kantoorpersoneel."