Toon alles (4)

Ann Huijbregts bestuurslid FIN

15 april 2016, 11:00
Ann Huijbrechts
Ann Huijbrechts
DDB-lid en IMC Goede Doel-directeur Ann Huijbregts is benoemd tot bestuurslid bij de Vereniging van Fondsen (FIN). Bij de koepel gaat ze zich bezighouden met corporate foundations, strategische communicatie en ledenwerving.
 
Bedrijfskundige Huijbregts begon haar loopbaan bij multinationals als Unilever, maar stapte van marketing en marktonderzoek over naar strategie-advies. In de VS werd ze vrijwilliger voor de Robin Hood Foundation en bij terugkomst in Nederland deed ze als vrijwilliger advieswerk voor Laluz, waarna ze benoemd werd tot directeur. Na Laluz volgde weer consultancywerk en zo kwam ze terecht bij IMC Goede Doel, een bedrijfsfonds dat zich inzet voor kinderen en jongeren in achterstandssituaties. Daar is ze tot op heden directeur.
 
Portefeuille
De portefeuille van Huijbregts bestaat uit corporate foundations, strategische communicatie en ledenwerving. ‘Bestuur en bureau vertalen ontwikkelingen in de sector door naar de leden en zijn faciliterend. Maar bijeenkomsten, samenwerkingsverbanden enzovoort, worden een succes als leden zich actief inzetten. In een actieve rol heb je ook het meest aan je lidmaatschap. Ik heb veel zin om, samen met actieve FIN-leden die hun verantwoordelijkheid nemen, een forse bijdrage te leveren aan de FIN’, aldus Huijbrechts.
 
Voor een introductie-interview met Ann Huijbrechts: klik hier.
 
gerelateerde items