Alpe d'HuZes presenteert nieuw bestuur

29 september 2014, 13:57
Johan van der Waal
Johan van der Waal
Stichting Alpe d'HuZes heeft een nieuw bestuur. De benoeming van de Raad van Toezicht eerder dit jaar markeerde de nieuwe start van Alpe d'HuZes. In het kader van deze nieuwe start is een aantal verbetermaatregelen doorgevoerd.

Ed Kronenburg, voorzitter van de Raad van Toezicht: ‘Het benoemen van het nieuwe bestuur is één van de maatregelen die zijn opgesteld om de organisatie te versterken. De Raad van Toezicht is ervan overtuigd dat het bestuur de professionalisering van Alpe d'HuZes voortzet. Wij zullen het bestuur hierbij actief steunen en adviseren.’

Nieuwe statuten
Eerder dit jaar werd al de lancering van een nieuwe website, een nieuwe overeenkomst met KWF Kankerbestrijding en een nieuw bestedingsplan aangekondigd. Ook werd besloten alle verbeterpunten te borgen in nieuwe statuten. De laatste maatregel is het installeren van een vrijwilligersraad en zal naar verwachting dit jaar nog worden afgerond.

Bestuursleden
Het nieuwe bestuur van Alpe d'HuZes bestaat uit ervaren mensen die beschikken over de nodige kennis en ervaring in hun aandachtsgebied. De samenstelling van het bestuur: Johan van der Waal (voorzitter) , Joost Hansum (secretaris), Joost Ausems (penningmeester), Tom de Geus (koersdirecteur), Jolanda Hillebrand-Tijhuis (communicatie), Olaf Sterkenburg (algemene zaken) en Kees van Dorp (inkomsten).

Tiende editie
Johan van der Waal (foto), voorzitter van Alpe d'HuZes: ‘Na de cheque overhandiging op 5 oktober richten we ons met vereende krachten op de tiende editie van Alpe d'HuZes. We blijven doen waar we goed in zijn; zoveel mogelijk geld inzamelen, door ons onbaatzuchtig in te zetten voor een ander vanuit een geweldige saamhorigheid. Want wij weten waar we dit allemaal voor doen, we willen dat er niemand meer dood gaat aan kanker.’
gerelateerde items