Toon alles (1)

Alles overzichtelijk en up-to-date op onze SELECT-pages!

14 januari 2016, 20:15
Klik op het balkje met  SELECT-page bovenaan de rechter kolom op deze pagina - direct onder de zoekbalk - en u komt automatisch op de betreffende 'startpagina' terecht.
Klik op het balkje met SELECT-page bovenaan de rechter kolom op deze pagina - direct onder de zoekbalk - en u komt automatisch op de betreffende 'startpagina' terecht.
Op deze De Dikke Blauwe-website vindt u zogenoemde SELECT-pages: dit zijn feitelijk 'startpagina's' over een specifiek onderwerp. Deze SELECT-pages geven u in één keer een overzicht van de belangrijkste artikelen over een specifiek onderwerp. SELECT-pages worden 365/24/7 geactualiseerd. Dit betekent dat u op deze 'startpagina's' altijd de laatste artikelen en nieuwsberichten vindt. Handig als u in een van onze SELECT-thema's bent geinteresseerd! Hoe weet u of van een onderwerp een SELECT-page beschikbaar is? In de rechterkolom van uw beeldscherm onder de zoekbalk vindt u dan de volgende melding (voorbeeld):Klik op de blauwe woorden en u komt u automatisch op de betreffende "startpagina's" terecht. 

 
gerelateerde items