Toon alles (2)

Natura-mecenaat: AkzoNobel exclusieve verfsponsor van Carré

18 juli 2017, 08:00
Natura-mecenaat: AkzoNobel exclusieve verfsponsor van Carré
Natura-mecenaat: AkzoNobel exclusieve verfsponsor van Carré
AkzoNobel is de komende vijf jaar de exclusieve verfsponsor van Carré. AkzoNobel is door de kleur- en verfexpertise van Sikkens nauw betrokken bij de renovatie van de Loge Foyer en de verdere instandhouding van het icoon aan de Amstel. Cultuurmecenaat in natura.

Carré viert in december haar 130e verjaardag. Om het zelfstandige theater te onderhouden werkt het beroemde theater samen met verschillende partners en sponsors. De nieuwste samenwerking is die met AkzoNobel. ‘Onze nieuwe partner is met haar kleur- en verfexpertise de komende jaren nauw betrokken bij de renovatie van onze Loge Foyer, de kleedkamers, de buitengevel en het jaarlijkse schilderwerk. Hierdoor levert het bedrijf een belangrijke bijdrage aan de instandhouding van ons unieke theater’, aldus Madeleine van der Zwaan, algemeen directeur van Carré. 

‘Koninklijk Theater Carré staat op een unieke locatie en is één van de mooiste theaterzalen van Nederland. Het gebouw heeft een bijzondere geschiedenis en prikkelt iedereen die er komt. Ik ben enorm trots dat wij onze expertise kunnen delen en hiermee bijdragen aan het behoud van cultureel erfgoed in ons land’, aldus Raymond de la Court van AkzoNobel.
Behoud van cultureel erfgoed 

De samenwerking van AkzoNobel met Koninklijk Theater Carré past in eerdere samenwerkingen gericht op het behoud van cultureel erfgoed. AkzoNobel, ondere andere bekend van merken als SikkensFlexa en CetaBever, kondigde eerder dit jaar een samenwerking aan met Het Koninklijk Concertgebouw. Afgelopen week zijn schilders begonnen met het restaureren en schilderen van de kenmerkende voorgevel.

►Bron: Koninklijk Theater Carré

♦DDB Journaal is met zomerreces, maar wilt u toch het filantropienieuws volgen? Neem dan een gratis abonnement op DDB Daily: elke dag om 12.00 uur het laatste nieuws in uw mailbox. Voor kosteloos abo: klik hier.
gerelateerde items