Toon alles (1)

Ahmed Marcouch bezoekt met Chantal Janzen Bio Vakantieoord 

7 mei 2019, 06:00
Marcouch en Janzen bezochten de Manege in ’t BioBos waar volwassenen en kinderen met een beperking kunnen paardrijden.
Marcouch en Janzen bezochten de Manege in ’t BioBos waar volwassenen en kinderen met een beperking kunnen paardrijden.
Burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, bracht op 4 april een bezoek aan het Bio Vakantieoord.  Chantal Janzen liep die dag met hem mee voor haar televisieprogramma Chantal Komt Werken. 
Een programma waarin te zien is hoe zij aan de slag gaat in voor haar totaal onbekende werkvelden. Op donderdag 9 mei om 20.30 uur wordt de aflevering uitgezonden op RTL4.

Marcouch en Janzen werden gastvrij onthaald door directeur Frans Wientjes, de voorzitter van de raad van bestuur Johan Lokhorst en uiteraard de BioBeer. Terwijl Chantal niet ontkwam aan de knuffels van onze jonge vakantiegasten, liet de burgemeester zich uitgebreid informeren over het vakantiepark voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind.

In de bioscoop op het park kreeg de delegatie als primeur de nieuwe bioscoopcommercial te zien.  Voor dit speciale moment hing Chantal de ambtsketting om bij de burgemeester. Enkele gezinnen die figureren in de spot waren aanwezig bij dit speciale moment. Het publiek was zichtbaar geroerd bij het zien van de beelden op het grote doek. Duidelijk werd de noodzaak van het bestaan van het bijzondere Arnhemse vakantiepark.

Na bezichtiging van het zwembad (toen nog in renovatie-status) en een ruime vakantiebungalow met snoezelruimten en hulpmiddelen, bezochten Marcouch en Janzen de Manege in ’t BioBos waar volwassenen en kinderen met een beperking kunnen paardrijden, al dan niet op therapeutisch wijze. 

Marcouch was onder de indruk en beloofde gauw eens terug te komen op het Bio Vakantieoord.
 
gerelateerde items