Toon alles (2)

Salarisdienstverlener ADP ondersteunt VOKK komende drie jaar

12 juni 2017, 07:00
ADP introduceert werknemersvrijwilligerswerk voor VOKK
ADP introduceert werknemersvrijwilligerswerk voor VOKK
HR- en salarisdienstverlener ADP gaat de komende drie jaar de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) ondersteunen. De VOKK zet zich al jaren in voor gezinnen waarvan het kind kanker heeft (gehad). ADP gaat een bijdrage leveren door diverse fundraising-activiteiten en door het werk van de stichting onder de aandacht van een breder publiek te brengen.

De keuze voor een partnership met de VOKK komt vanuit de medewerkers van ADP. Zij mochten zelf een goed doel uitkiezen. Verreweg de meeste medewerkers spraken hun voorkeur uit voor VOKK. ADP’ers zeggen zich in te kunnen leven in de angst en onzekerheid die kanker vaak met zich meebrengt binnen een gezin. ADP organiseert de komende tijd diverse activiteiten waarbij medewerkers zich kunnen inzetten voor de VOKK. Speciaal daarvoor krijgen zij een vrije dag.

‘We kunnen alle hulp gebruiken om gezinnen te helpen waarvan het kind kanker heeft of heeft gehad. Het is een zeer moeilijke tijd voor hen en wij willen er zoveel mogelijk voor ze zijn door ze te informeren over het omgaan met de ziekte, maar ook door inspirerende activiteiten te organiseren. We zijn dan ook zeer verheugd met de steun en betrokkenheid van ADP bij onze vereniging,’ aldus Marianne Naafs-Wilstra (foto), directeur van de VOKK.

►Bronnen: VOKK, ADP
Nieuw:
DDB Dailyelke dag om 12.00 uur het laatste nieuws & opinie van de afgelopen 24 uur in uw mailbox. Gratis service naast uw wekelijkse DDB Journaal.
Aanmelden: klik hier.
 
gerelateerde items