Toon alles (1)

ADHD kitten ‘Mini-me’ inspecteert de nieuwe aanwinst

3 november 2016, 10:00
Mini-me inspecteert de nieuwe aanwinst
Mini-me inspecteert de nieuwe aanwinst
De vrijwilligers van Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden zijn iedere dag in de weer om de katten zo goed als mogelijk te kunnen verzorgen. Dit betekent dus ook dat de mandjes en dekens schoon moeten zijn en schoon moeten blijven, ja zij wassen wat af!
 
U voelt hem waarschijnlijk al aankomen. De wasmachine ging kapot! De vrijwilligers hebben direct aanspraak gedaan op ons noodfonds. Heel slim want zo kunnen wij snel te hulp schieten. De aanvraag werd goedgekeurd want hygiëne is gewoon ontzettend belangrijk, niet alleen voor de katten maar ook voor de vrijwilligers en het pand.
 
Het kleine speelse monster ‘Mini-me’ kon het niet laten en ging direct op onderzoek uit haha! 'Wat een prachtig apparaat is deze nieuwe wasmachine! Hij is niet alleen maar groter en sneller maar ook zuiniger, win-win en nog eens win!' aldus Mini-me...
 
Wij zijn onze donateurs ontzettend dankbaar, want ook de kleine dingen zoals het vervangen van een wasmachine is belangrijk bij het helpen van de dieren in nood. Bedankt!
 
gerelateerde items