ADAF zoekt sponsor

26 september 2018, 14:00
ADAF zoekt sponsor
ADAF zoekt sponsor
Om met Donald Trump te spreken: ‘It’s huge.’ Maar liefst 36 mis het olieverfschilderij dat te zien zal zijn aan de entree van de Annual Dutch Art Fair (ADAF) 2018. Daarmee is sprake van een wereldrecord grootste olieverfschilderij geschilderd door één kunstenaar. Maar daarvoor is nog wel 2.500 euro nodig. 

Hoe zit dat precies met dit schilderij? Het heet 'La Source' en representeert de Berg-rivier, van de bron tot de zee. Cape Winelands Biosphere Reserveheeft dit project gelanceerd om bewustzijn te creëren voor biosfeerreservaten in Zuid-Afrika en voor het werk dat ze doen voor behoud en ontwikkeling. Later zal het doek in stukken worden geveild voor dit goede doel.
 
De out of pocket-kosten voor dit hele project - kosten voor het overvliegen, exposeren, etc. - bedragen 2.500 euro. ADAF zoekt een of meerdere sponsors voor het hele bedrag of voor een gedeelte daarvan. In ruil voor uw bijdrage wordt uw naam vermeld op de website van de ADAF en bij het kunstwerk. U krijgt VIP-tickets en niet in de laatste plaats: u maakt kans op een dertigdaagse, volledig verzorgde reis naar Zuid-Afrika.
 
Het schilderij, en nog veel meer, kunt u bewonderen op de ADAF op 12, 13 en 14 oktober 2018 in het World Fashion Centre in Amsterdam. 
 
gerelateerde items