Aanvraag.nl stopt op 1 januari

19 december 2017, 08:00
Het gezamenlijke ‘loket’ van VSBfonds, Revalidatiefonds, JKF Kinderfonds, Kansfonds en NSGK, aanvraag.nl, stopt per 1 januari.
Het gezamenlijke ‘loket’ van VSBfonds, Revalidatiefonds, JKF Kinderfonds, Kansfonds en NSGK, aanvraag.nl, stopt per 1 januari.
Ruim zestien jaar was het het gezamenlijke ‘loket’ van VSBfonds, Revalidatiefonds, JKF Kinderfonds, Kansfonds en NSGK: aanvraag.nl. Wie een aanvraag wilde indienen bij meerdere van deze fondsen, kon dat hier in één keer doen. Met ingang van 1 januari houdt de site op te bestaan, omdat steeds meer aanvragers zich rechtstreeks tot een van de organisaties wenden.
 
‘Het concept is ingehaald door de tijd’, meldt de website. ‘De samenwerkende fondsen en de organisaties die zich met projecten inzetten voor mensen met een functiebeperking, vonden elkaar destijds uitstekend via de gezamenlijke website Aanvraag.nl. Het gebeurt echter steeds vaker dat projectaanvragen nog maar bij een fonds passen, omdat er weinig overlap meer is in doelstellingen en/of doelgroepen van de deelnemende fondsen. Aanvraag.nl voegt dan, in de opzet zoals aanvragers die nu kennen, onvoldoende waarde meer toe.’
 
Vanaf 1 januari kunnen daarom geen aanvragen meer worden ingediend via Aanvraag.nl. Aanvragen die voor deze datum zijn ingediend, worden nog op de gebruikelijke wijze afgehandeld.
gerelateerde items