Toon alles (2)

A World of Legacies: masterclass met Richard Radcliffe

14 januari 2013, 04:00
A World of Legacies: masterclass met Richard Radcliffe
A World of Legacies: masterclass met Richard Radcliffe
Het Instituut Goed Nalaten presenteert op 26 februari 2013 A World of Legacies, een eendaagse masterclass door Richard Radcliffe, een van 's werelds leidende experts op het gebied van erfenissenwerving.

Richard Radcliffe is een van de bekendste sprekers op het gebied van legacy marketing op alle internationale fondsenwervingscongressen zoals het IFC. Hij heeft focusgroepen met meer dan 17.000 deelnemers geleid over dit onderwerp voor meer dan 400 goede doelen (waaronder verschillende bekende Nederlandse). Daarmee heeft hij een schat aan kennis opgebouwd over de motieven en argumenten om erfenissen na te laten aan goede doelen. Radcliffe heeft meer dan twintig jaar ervaring in legacy marketing, van diepgaand onderzoek en de ontwikkelingen van erfenisstrategieën tot de ontwikkeling van inspirerende communicatieconcepten en trainingen voor fondsenwervers, bestuursleden en vrijwilligers.

Het programma
Het hele spectrum van erfenissenwerving zal aan de orde komen, internationaal en Nederlands onderzoek naar erfenissen, erfenismotieven, het potentieel in Nederland, succesvolle en mislukte wervingscampagnes en communicatie, ontwikkeling van erfenisstrategieën, het ontwikkelen en onderhouden van relaties met (potentiële) erflaters, campagnes voor kleine budgetten et cetera. Het programma is geheel in het Engels.

De masterclass vindt plaats bij Van Doorne Notarissen in Amsterdam. Deelname aan de Masterclass kost € 195, - excl. btw.  Aanmelden kan op www.goednalaten.nl
gerelateerde items