Toon alles (1)

Ann Huijbrechts bestuurslid FIN

15 april 2016, 11:00
Ann Huijbrechts
Ann Huijbrechts
DDB-lid en IMC Goede Doel-directeur Ann Huijbrechts is benoemd tot bestuurslid bij de Vereniging van Fondsen (FIN). Bij de koepel gaat ze zich bezighouden met corporate foundations, strategische communicatie en ledenwerving.
 
Bedrijfskundige Huijbrechts begon haar loopbaan bij multinationals als Unilever, maar stapte van marketing en marktonderzoek over naar strategie-advies. In de VS werd ze vrijwilliger voor de Robin Hood Foundation en bij terugkomst in Nederland deed ze als vrijwilliger advieswerk voor Laluz, waarna ze benoemd werd tot directeur. Na Laluz volgde weer consultancywerk en zo kwam ze terecht bij IMC Goede Doel, een bedrijfsfonds dat zich inzet voor kinderen en jongeren in achterstandssituaties. Daar is ze tot op heden directeur.
 
Portefeuille
De portefeuille van Huijbrechts bestaat uit corporate foundations, strategische communicatie en ledenwerving. ‘Bestuur en bureau vertalen ontwikkelingen in de sector door naar de leden en zijn faciliterend. Maar bijeenkomsten, samenwerkingsverbanden enzovoort, worden een succes als leden zich actief inzetten. In een actieve rol heb je ook het meest aan je lidmaatschap. Ik heb veel zin om, samen met actieve FIN-leden die hun verantwoordelijkheid nemen, een forse bijdrage te leveren aan de FIN’, aldus Huijbrechts.
 
Voor een introductie-interview met Ann Huijbrechts: klik hier.

Speciale aanbieding voor klanten van PIF World

Als klant van PIF World kunt u tijdelijk gebruikmaken van een speciale aanbieding. Als u hieronder uw gegevens invult ontvangt u De Dikke Blauwe3 (verschijnt in september) én een jaar lang gratis het De Dikke Blauwe Journaal, een wekelijkse digitale nieuwsbrief.

Door dit formulier in te vullen geeft u aan de voorwaarden voor een lidmaatschap van De Dikke Blauwe gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan. Klik op de link hierboven voor de volledige voorwaarden.

Krijg De Dikke Blauwe Gids + boek naar keuze:

Bij het bestellen van De Dikke Blauwe ontvangt u automatisch een jaar lang iedere week het De Dikke Blauwe Journaal. 
 
De dikke Blauwe 2015 - 2016Over De Dikke Blauwe Jaargids2
Onze ‘state of the union’ van de Nederlandse filantropie. Schetst jaarlijks de contouren van het ‘Land van Goed Doen’, waarbij de focus valt op de individuele filantropiebestuurders in de sector. 
Meer informatie over dit boek 
 
 
Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mail
Organisatie
Functie
Adres
Postcode
Plaats
Land
Telefoon
Ik ben klant van PIF World
gerelateerde items