Toon alles (3)

Opleidingen 3F-Academy op De Dikke Blauwe

11 juli 2018, 06:00
Opleidingen 3F-Academy op De Dikke Blauwe
Opleidingen 3F-Academy op De Dikke Blauwe
Vanaf vandaag vind je alle opleidingen van 3F-Academy op De Dikke Blauwe. De 3F-Academy organiseert al sinds 1993 opleidingen in de Fondsenwerving. Oorspronkelijk maakten de opleidingen deel uit van de werkzaamheden van de brancheorganisatie ISF (Instituut voor Sponsoring en Fondsenwerving). Eind 2010 is de opleidingstak verzelfstandigd in de 3F-Academy.

Van het begin af aan heeft de 3F-Academy de standaard gezet voor opleidingen in de Fondsenwerving. Dit werd laatst in een onderzoek van de Samenwerkende Brancheorganisaties Filantropie nog eens bevestigd. De opleidingen van de 3F-Academy worden door de mensen uit de branche als beste gewaardeerd.

Beroepsprofielen
De opleidingen sluiten naadloos aan bij de door de branche opgestelde beroepsprofielen voor fondsenwervers en inmiddels zijn al vele vakbekwame geslaagden werkzaam in de filantropische sector, bij tal van non-profit instellingen en zelfs in het bedrijfsleven.

Alle niveaus
Opleidingen van de 3F-Academy worden aangeboden voor alle niveaus op het gebied van fondsenwerving en voor alle niveaus in organisaties. In de zomer van 2017 zijn  de workshops van de VFW Vakopleidingen geïntegreerd bij de 3F-Academy. Door de samenvoeging biedt 3F-Academy een volledig pakket aan opleidingen. Van eendaagse workshops - en trainingen,tweedaagse cursussen- eb topcollegestot de Beroepsopleiding Fondsenwerving Aen de post-HBO Beroepsopleiding Fondsenwerving B.

Daarbij is 3F-Academy een erkend opleidingsinstituut wat voor de cursisten het voordeel heeft dat de opleidingen een hoger aanzien hebben én dat er geen btw betaald hoeft te worden over het cursusgeld wat voor niet btw-plichtige organisaties, wat fondsenwervende instellingen merendeels zijn, een flink financieel voordeel is. Daarnaast zijn we Europees gecertificeerd door de EFA (European Fundraising Association)

De docenten van de 3F-Academy zijn professionals uit het veld die kunnen bogen op een schat aan ervaring en bekend staan om hun bewezen kunde en expertise.

Cursuslocatie:
ArkelCS
Stationsweg 29
4241 XH Arkel

Kantoor:
Dam 20 - 22
4241 BN Arkel
T: 0183 56 39 12
Contact persoon: Jeannette Panickar

www.3f-academy.nl
info@3f-academy.nl

 
gerelateerde items