Toon alles (1)

21 november: Sponsorcongres

18 november 2013, 15:10
21 november: Sponsorcongres
21 november: Sponsorcongres
Aankomende donderdag 21 november vindt het jaarlijkse Sponsorcongres plaats in DeFrabrique te Utrecht. Naast diverse sprekers en parallelsessies vindt dan ook de uitreiking van de Sponsorringen 2013 plaats. Aanmelden voor het congres kan nog via deze link.

De nominaties voor de SponsorRingen zijn inmiddels bekendgemaakt. In totaal hebben de vijf vakjury’s achttien sponsorcases genomineerd, twee minder dan vorig jaar. Opvallend is dat bij alle nominaties een andere sponsor betrokken is. Het aantal inzendingen was dit jaar met 42 lager dan voorgaande jaren, vooral door een kleiner aantal inzendingen in de categorie sport. In 2012 was er vooral dankzij de Olympische Spelen en het EK Voetbal een record aantal inzendingen.

‘De inzendingen zijn opnieuw met veel kennis van zaken en zeker ook zeer kritisch beoordeeld door de vakjury’s. Dat maakt een nominatie voor een SponsorRing alleen al een prestatie om trots op te zijn’, laat Rik Ruts, voorzitter van de Stichting Sponsor Ringen weten. Ruts is blij met de grote verscheidenheid in de nominaties van dit jaar. ‘Hoe breed en effectief sponsoring inmiddels wordt ingezet, blijkt uit het bijzondere feit dat bij alle nominaties een ander bedrijf als sponsor betrokken is. Dat is niet eerder voorgekomen in de geschiedenis van de SponsorRing.’

Klik hier voor de genomineerden.
gerelateerde items