Noteer vast: 20 april Geven In Nederland 2017

30 december 2016, 06:00
Noteer vast: 20 april Geven In Nederland 2017
Noteer vast: 20 april Geven In Nederland 2017
In verband met de voorjaarsvakantie ontvangt u vandaag geen reguliere editie, maar een speciale waarin we alle komende publicaties en evenementen van DDB’s uitgever Lenthe voor u op een rijtje zetten. Het betekent niet dat u van nieuws verstoken hoeft te blijven: de redactie ververst dagelijks de website, die steeds meer vaste bezoekers trekt. Ook kunt u ons laatste nieuws volgen via Twitter en Facebook. Wist u trouwens dat De Dikke Blauwe door Google is geïndexeerd voor de rubriek ‘Nieuws’? U vindt deze rubriek onder de zoekbalk (vaak onder het tabje ‘Meer’). De echte news junkies hebben een Google-alert ingesteld op ‘De Dikke Blauwe’ en krijgen direct een melding als wij nieuws publiceren. Met 1 click bent u op onze site.
 
Noteert u vast de volgende datum: 20 april. Op deze donderdag vindt ‘De Dag van de Filantropie’ plaats op de VU in Amsterdam. ’s Middags is de vernissage van het boek ‘Geven in Nederland 2017’ door middel van een talkshow onder leiding van Charles Groenhuijsen. ‘Geven in Nederland’, voor het eerst uitgegeven door Lenthe, is een unieke studie. Er is geen land dat haar geefgedrag zo goed en ook al zo langdurig in kaart heeft gebracht als Nederland. Al meer dan twintig jaar doen de wetenschappers van het Centrum voor Filantropische Studies aan de VU onderzoek. De editie 2017 is een jubileumuitgave die feestelijk ten doop wordt gehouden. U kunt zich aanmelden voor dit programma en vast uw exemplaar reserveren.
 
Tot slot: sinds de bekendmaking in december dat een abonnement op DDB Journaal kosteloos is geworden door een gift van Lenthe Foundation, hebben zich veel – héél veel - nieuwe lezers aangemeld. Kent u een collega of relatie die DDB Journaal nog niet ontvangt? Aanmelden is een fluitje van een cent: ga naar onze homepage en vul alleen uw email-adres in. Klaar. En wilt u DDB Journaal om wat voor reden niet meer ontvangen? Dan is één klik voldoende om u weer af te melden.
 
gerelateerde items