2 oktober: de prijsuitreiking

24 september 2013, 04:00
De genomineerden voor de tiende editie van De Transparant Prijs zijn bekend. Op 2 oktober wordt in Den Haagbekend gemaakt welk goede doel het meest inzichtelijke en onderscheidende jaarverslag heeft gepresenteerd. Thema dit jaar is: jaarverslag van de toekomst: iedere dag transparant.

PwC ging bij de genomineerden uit de categorie 'grote instellingen' langs om hen met het heuglijke nieuws te verrassen. Bekijk hier de video.

Programma prijsuitreiking
Goede doelen leven van vertrouwen. Maar draagt maximale openheid over uw doen en laten wel bij aan publieksvertrouwen? Over die vraag buigt Herman Wijffels, hoogleraar duurzaamheid en maatschappelijke verandering, zich tijdens de uitreikingsbijeenkomst. Daarna volgt een ongetwijfeld enerverend debat met Alpe d'HuZes-oprichter Coen van Veenendaal, Marc van den Tweel van Natuurmonumenten en Anna Chojnacka van de 1%CLUB. Dagvoorzitter Rens de Jong zal samen met oud-winnaars stilstaan bij wat de prijs de goededoelensector heeft opgeleverd. Tot slot maakt juryvoorzitter Alexander Rinnooy Kan de goede doelen met het beste jaarverslag 2013 bekend.

Bijwonen prijsuitreiking
U bent van harte welkom bij de uitreiking van De Transparant Prijs op woensdag 2 oktober van 15.00 tot 18.00 uur in de Nieuwe Kerk te Den Haag. U kunt zich aanmelden via www.transparantprijs.nl/aanmelden.
gerelateerde items