Toon alles (3)

DDB Paspoort

Edwin Schalk
Burgerlijke staat
Onbekend
Functie
managing director Nederland
Bij
Ifunds Nederland


Doneert privé
Met plezier doneer ik aan organisaties die professioneel, structureel, planmatig maar vooral met echte passie hun ‘cause’ of ‘raison d’etre’ nastreven. Ik heb een zwak voor het sponsoren van mensen die hun tijd en energie inzetten voor fundraising events, zoals de mooie voorbeelden Groot Verzet Tegen Kanker (Mont Ventoux) of Midzomernacht van Natuurmonumenten. En als het nodig is natuurlijk Giro555.
Maatschappelijke nevenfuncties
Kredietcoöperatie Veluwe, school van de kinderen, deelname fondswervende evenementen.
Droom
Dat iedereen als doel heeft vanuit zijn of haar eigen competenties en wereldvisie een betere wereld na te streven.
Maatschappelijke missie
Technologie in de breedte en software specifiek zijn hulpmiddelen die kunnen worden ingezet om onze maatschappij beter te maken. Hierdoor kunnen ontwikkelingen op het vlak van bijvoorbeeld veiligheid, gezondheid, natuurbehoud en economische ongelijkheid worden gefaciliteerd en versneld. Deze mogelijkheden worden nog niet optimaal uitgenut en ik streef ernaar hieraan een bijdrage te leveren.
U bent bestuurder van een for profitorganisatie, maar wat is daarnaast uw maatschappelijke missie/visie/motto als privépersoon?
Technologie in de breedte en software specifiek zijn hulpmiddelen die kunnen worden ingezet om onze maatschappij beter te maken. Hierdoor kunnen ontwikkelingen op het vlak van bijvoorbeeld veiligheid, gezondheid, natuurbehoud en economische ongelijkheid worden gefaciliteerd en versneld. Deze mogelijkheden worden nog niet optimaal uitgenut en ik streef ernaar hierin een bijdrage te leveren.
gerelateerde items