Toon alles (2)

Suzanne Laszlo: ‘Een verschil maken begint bij kansen voor ieder kind’

1 augustus 2017, 00:00

DDB Paspoort

Suzanne Laszlo
Burgerlijke staat
Gehuwd
Functie
Algemeen Directeur
Bij
Stichting Nederlands Comité UNICEF
Sinds
2016


Doneert privé
Greenpeace, Aidsfonds, Rode Kruis, UNICEF.
Droom
Alle kinderen in wereld naar school.
Maatschappelijke missie
Iedereen heeft kwaliteiten waarmee je je omgeving wat te bieden hebt.
Wat is uw persoonlijke, maatschappelijke missie als bestuurder?
Ik wil het verschil maken voor mensen. In mijn werk en daarbuiten. Want wat je ook doet: het heeft effect op anderen. En ik wil dat mijn impact positief is. Die drijfveer heb ik altijd gehad. Het werk van UNICEF is me dan ook op het lijf geschreven.
UNICEF maakt het verschil voor kinderen wereldwijd. Omdat ieder kind kind moet kunnen zijn. De positieve impact die we als UNICEF kunnen maken is enorm. Omdat kinderen kwetsbaar zijn. Maar ook omdat ze een hele toekomst voor zich hebben. Onze steun vandaag, biedt betere kansen voor morgen. Voor kinderen én hun samenleving.
 
Wat kunt u betekenen voor major donors die in uw organisatie zijn geïnteresseerd?
Ik geloof dat wij de kansen, die wij hebben gekregen, weer moeten doorgeven. Geef ieder kind waar het recht op heeft. Want een kind dat echt kind kan zijn, groeit gezond op, ontwikkelt zich en haalt het beste uit het leven. Voor zichzelf én voor de wereld.
Als grote gever bij UNICEF kunt u gericht doneren. Of uw hart nu uitgaat naar beter onderwijs, medische zorg of naar het werk van UNICEF in het algemeen. Wat u ook kiest, u maakt een enorme en blijvende impact, voor ieder kind. 
 
gerelateerde items