Toon alles (1)

Paspoort Peter Douwes

25 juli 2017, 00:00

DDB Paspoort

Peter Douwes
Burgerlijke staat
Ongehuwd
Functie
Directeur
Bij
Stichting Oranje Fonds
Sinds
2017


Doneert privé
Make-A-Wish Nederland, Natuurmonumenten, Rode Kruis, KWF, Het Oranje Fonds
Droom
Het Oranje Fonds succesvol naar een volgend niveau helpen brengen.
Maatschappelijke missie
Mensen in hun kracht zetten, zodat ze hun talent maximaal en met het grootste plezier inzetten voor een wereld die mensen verbindt.
Wat is uw persoonlijke, maatschappelijke missie als bestuurder?
Mijn taak is vooral om ervoor te zorgen dat het Oranje Fonds zich helder presenteert en haar werk naar eer en geweten doet. Een goede zichtbaarheid en sterke bedrijfsvoering zijn hierbij belangrijke randvoorwaarden. Het is een specialisme om geld snel, rechtvaardig en effectief te besteden en die kunst verstaat het Oranje Fonds goed. Hier werken professionals die effectieve ondersteuning bieden en kennis en netwerken ontwikkelen voor de toekomst.
 
Wat kunt u betekenen voor major donors die in uw organisatie zijn geïnteresseerd?
Ons besteedbaar budget van ca. 31 miljoen euro per jaar gaat naar duizenden buurt- en vrijwilligersprojecten, vrij van politiek en religie. Daarbij faciliteren en ontzorgen wij grote gevers indien zij dat wensen. Onze governance is uitstekend en bovendien volgen we een verantwoord en groen beleggingsbeleid dat zorgt voor een stabiel rendement. Waardoor wij maatschappelijk rendement aan onze major donors kunnen garanderen. 
 
gerelateerde items