Toon alles (2)

Forumlid Annemieke Gildhuis

1 januari 2017, 00:00

DDB Paspoort

Annemieke Gildhuis
Burgerlijke staat
Onbekend
Functie
Directeur
Bij
Sociale Dienst Oost Achterhoek


Maatschappelijke nevenfuncties
Lid Raad van Toezicht Achterhoek Voortgezet Onderwijs, Bestuurslid NPHF, Federatie voor GezondheidMijn persoonlijke maatschappelijke missie/visie/credo
‘Iedereen doet mee, niemand aan de kant.’ Het welzijn van mensen neemt toe bij stijging op de sociale ladder. Om te stijgen of überhaupt een stapje op de eerste trede te kunnen zetten speelt vitaliteit en gezondheid een grote rol. Gezondheid en vitaliteit dragen bij tot participatie. Vitaliteit, gezondheid en geluk bevorderen participatie. Het faciliteren c.q. bijdragen aan empowerment zodat een ieder zoveel mogelijk zijn of haar talenten kan inzetten. Dit komt het individu en ook de maatschappij ten goede.
 
Als ik zelf een fonds/organisatie of beweging zou oprichten, dan  
zou ik een fonds oprichten dat gezondheid, geluk en empowerment op een breed terrein mogelijk maakt. Ik denk daarbij met name aan mensen die op het sociaal minimum leven.
 
Als ik als verlicht despoot één ding mocht veranderen in Het Land van Goed Doen, dan
zou ik waarde creatie centraal stellen. Dus met donaties actief bouwen aan een sociale, gezonde- en groene economie en daarbij zoveel mogelijk inzetten op lokale en regionale netwerken die bijdragen aan sociale cohesie.
 
gerelateerde items