DDB Paspoort

Maarten Rook
Burgerlijke staat
Gehuwd
Functie
Voorzitter
Bij
Stichting Onderzoeksfonds St. Antonius Ziekenhuis


Doneert privé
Cordaid, Artsen zonder Grenzen, Utrechts Landschap, NSGK,Slachtofferhulp,MLD Stichting, Dierenasiel Zeist,St. Antonius Onderzoeksfonds.
Maatschappelijke nevenfuncties
Voorzitter van de raad van toezicht van Gelre ziekenhuizen.
Droom
Meer onderzoekmogelijkheden voor het St. Antonius Ziekenhuis. Als oud-bestuursvoorzitter heb ik kunnen zien dat klinisch evaluatie-onderzoek ten zeerste bijdraagt aan de kwaliteit en doelmatigheid van de directe patiëntenzorg. Innovaties zorgen er voor dat voor meer mensen een goede therapie beschikbaar komt, met betere overlevingskansen en minder vervelende bijwerkingen. Anderzijds kan blijken dat specifieke behandelingen minder zinvol en/of niet doelmatig zijn, zodat de zorg betaalbaar blijft. Wie overweegt om een grote gift aan het St. Antonius Onderzoeksfonds te doen of het fonds op te nemen in een testament, nodigen wij graag uit voor een gesprek. Giften kunnen heel specifiek voor bepaalde onderzoekgebieden geoormerkt worden. Uiteraard regelen we een kennismaking met de onderzoekgroep en een rondleiding in en informatie over het St. Antonius Ziekenhuis.
Wat is uw persoonlijke maatschappelijke missie?
Toegepast wetenschappelijk evaluatie-onderzoek naar de kwaliteit en doelmatigheid van patiëntenzorg dichter bij het publiek brengen. Door toegepast evaluatie-onderzoek neemt de kwaliteit van de patiëntenzorg toe en nemen de kosten af.

Wat kunt u betekenen voor major donors die in uw organisatie zijn geïnteresseerd?
Wie overweegt om een grote gift aan het St. Antonius Onderzoeksfonds te doen of het fonds op te nemen in een testament, nodigen wij graag uit voor een gesprek. Giften kunnen heel specifiek voor bepaalde onderzoekgebieden geoormerkt worden. Uiteraard regelen we een kennismaking met de onderzoekgroep en een rondleiding in en informatie over het St. Antonius Ziekenhuis.
gerelateerde items