# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  Jordan Bergen, van

  Jordan Bergen, van

  Directeur
  Stichting GeefGratis

  Geboortedatum13-10-1970
  Websitehttps://www.geef.nl

  Korte biografie

  Ik ben bij toeval in de goede doelen wereld gerold. Door als particulier in 1999 te doneren via een website aan een goed doel kwam ik erachter dat er 0,0 van mijn donatie bij het goede doel terecht kwam. “Dit kan niet waar zijn” dacht ik maar het bleek wel degelijk het geval te zijn. Op basis daarvan ben ik gaan kijken hoe goede doelen in Nederland ondersteund kunnen worden bij hun online fondsenwerving zonder dat hierbij eerst een investering terugverdiend moet worden. Daar is Stichting GeefGratis uit voortgekomen in 2001. Stichting GeefGratis stimuleert filantropie en maakt het mogelijk tegen ...
  Ik ben bij toeval in de goede doelen wereld gerold. Door als particulier in 1999 te doneren via een website aan een goed doel kwam ik erachter dat er 0,0 van mijn donatie bij het goede doel terecht kwam. “Dit kan niet waar zijn” dacht ik maar het bleek wel degelijk het geval te zijn. Op basis daarvan ben ik gaan kijken hoe goede doelen in Nederland ondersteund kunnen worden bij hun online fondsenwerving zonder dat hierbij eerst een investering terugverdiend moet worden. Daar is Stichting GeefGratis uit voortgekomen in 2001. Stichting GeefGratis stimuleert filantropie en maakt het mogelijk tegen 0,0 abonnementskosten en dus op basis van No Cure No Pay professionele fondsenwervende internetdiensten in te zetten via www.geef.nl. Daarnaast is Stichting GeefGratis sinds 2008 partner in Techsoup Nederland, www.techsoup.nl. Ik heb de #GivingTuesdayNL beweging naar Nederland gehaald begin 2019 (samen met Theo Hesen), zie www.givingtuesday.nl. Stichting GeefGratis lanceerde het eerste crowdfunding donatieplatform in Nederland, Geef.nl. In totaal is er in 2019 al meer dan 90 miljoen euro bijgedragen aan de goede doelen wereld in Nederland via het ophalen en verwerken van online donaties via Geef.nl (16+ miljoen euro) en door besparingen via het soft- en hardware donatieprogramma Techsoup Nederland (75+ miljoen euro). In het dagelijkse leven werk ik voor een commerciële (for-profit) werkgever en regel ik alle zaken met betrekking tot de non-profit Stichting GeefGratis en de #GivingTuesdayNL beweging in de avonduren en weekenden. Dit laat ook direct zien dat 100% online werken via internet mogelijk is.

  Contactinformatie

  AdresPinksterbloem 3 Zeeland (N.Br.)
  Persoonlijke websitehttps://www.jordanvanbergen.nl
  Emailinfo@geef.nl
  Telefoon (algemeen)06-10112170
  Telefoon (direct)06-10112170

  Nevenfuncties

  De #GivingTuesdayNL beweging
  #GivingTuesdayNL
  onbezoldigd

  Als ik de nieuwe Minister van Filantropie was, dan was mijn eerste maatregel

  Het afschaffen van alle subsidie voor NGO's omdat deze op eigen benen moeten kunnen bestaan los van een overheid waarbij we als overheid wel een gunstig geefklimaat gaan scheppen voor donoren.

  Deze persoon zou ik graag 1x willen ontmoeten voor een persoonlijk gesprek

  Boudewijn Poelmann

  Als ik 1 woord mocht gebruiken om mezelf te karakteriseren, dan is dat

  Doorzetter

  Ik doneer privé tijd en/of geld aan de volgende doelen

  Donkey Sanctuary Bonaire, Wereld Natuur Fonds en aan particuliere geefacties op www.geef.nl.