# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  Dave Ensberg-Kleijkers

  Dave Ensberg-Kleijkers

  Hoogste positie in DDB100: 69
  Directeur-bestuurder
  Jantje Beton

  Geboortedatum29-03-1984
  Websitewww.jantjebeton.nl

  Korte biografie

  Uit het juryrapport: Dave Ensberg-Kleijkers is een maatschappelijke duizendpoot. Hij is directeur-bestuurder van Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton en bestuurder van de Nederlandse Unie van Speeltuinorganisaties. Daarvoor was hij werkzaam als voorzitter College van Bestuur van Stichting Biezonderwijs, een middelgrote onderwijsinstelling voor specialistisch onderwijs waar hij o.a. heeft bijgedragen aan inclusie van kinderen met (ernstige) beperkingen. Ensberg-Kleijkers’ maatschappelijke cv houdt hiermee niet op: hij is vicevoorzitter van stichting Johan Ferrier Fonds, een fonds dat projecten in Suriname mogelijk maakt op het gebied van onderwijs en cultuur. Ook is hij lid van de Raad van Advies van stichting Martin Luther King-lezing, ambassadeur ...
  Uit het juryrapport: Dave Ensberg-Kleijkers is een maatschappelijke duizendpoot. Hij is directeur-bestuurder van Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton en bestuurder van de Nederlandse Unie van Speeltuinorganisaties. Daarvoor was hij werkzaam als voorzitter College van Bestuur van Stichting Biezonderwijs, een middelgrote onderwijsinstelling voor specialistisch onderwijs waar hij o.a. heeft bijgedragen aan inclusie van kinderen met (ernstige) beperkingen. Ensberg-Kleijkers’ maatschappelijke cv houdt hiermee niet op: hij is vicevoorzitter van stichting Johan Ferrier Fonds, een fonds dat projecten in Suriname mogelijk maakt op het gebied van onderwijs en cultuur. Ook is hij lid van de Raad van Advies van stichting Martin Luther King-lezing, ambassadeur van stichting ‘Méér Muziek in de Klas’ en wordt hij binnenkort bestuursvoorzitter Samen Sporten Tilburg om inclusie tussen mensen met en zonder beperking op het gebied van sport en beweging mogelijk te maken.

  Contactinformatie

  AdresArthur van Schendelstraat 550 UTRECHT
  Persoonlijke websitewww.bezieldebeschaving.nl
  Emailinfo@jantjebeton.nl
  Telefoon (algemeen)030 244 70 00

  Nevenfuncties

  Vicevoorzitter
  Stichting Johan Ferrier Fonds
  onbezoldigd

  Bestuurslid
  Stichting Maatschappelijke Alliantie
  onbezoldigd

  Ambassadeur
  Stichting Méér Muziek in de Klas
  onbezoldigd

  Als ik de nieuwe Minister van Filantropie was, dan was mijn eerste maatregel

  Een kinderadviesraad instellen die mij kan voorzien van gevraagd en ongevraagd advies over hoe filantropische organisaties bij kunnen dragen aan een beter Nederland.

  Deze persoon zou ik graag 1x willen ontmoeten voor een persoonlijk gesprek

  Barack Obama.

  Als ik 1 woord mocht gebruiken om mezelf te karakteriseren, dan is dat

  Optimisme

  Ik doneer privé tijd en/of geld aan de volgende doelen

  De stichtingen waar ik als bestuurslid en/of ambassadeur/lid van de Raad van Advies aan verbonden ben. Ook ben ik lid van een politieke partij.