# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  Coen Abbenhuis

  Coen Abbenhuis

  Directeur
  CliniClowns

  Geboortedatum06-04-1958

  Korte biografie

  Het doel van Coen Abbenhuis is ervoor te zorgen dat Nederland zich realiseert dat het werk van de CliniClowns veel meer is dan een leuk moment en echt van belang is voor de kwaliteit van de zorg. 'Vanuit de verbeeldingskracht en het oprechte contact tussen clown en kind vergroten we hun veerkracht en verminderen we stress- en angstgevoelens. Dat doen we ook voor mensen met dementie. We streven ernaar om bewust te worden ingezet daar waar we het meest van toegevoegde waarde zijn. Zo leveren wij onze bijdrage binnen het zorgproces, bijvoorbeeld bij een medische handeling of gedurende een revalidatieproces. En ...
  Het doel van Coen Abbenhuis is ervoor te zorgen dat Nederland zich realiseert dat het werk van de CliniClowns veel meer is dan een leuk moment en echt van belang is voor de kwaliteit van de zorg. 'Vanuit de verbeeldingskracht en het oprechte contact tussen clown en kind vergroten we hun veerkracht en verminderen we stress- en angstgevoelens. Dat doen we ook voor mensen met dementie. We streven ernaar om bewust te worden ingezet daar waar we het meest van toegevoegde waarde zijn. Zo leveren wij onze bijdrage binnen het zorgproces, bijvoorbeeld bij een medische handeling of gedurende een revalidatieproces. En dragen we op een positieve manier bij aan het welzijn van mensen in een kwetsbare situatie. Ik ben trots op de meerwaarde die wij met onze aanpak leveren binnen de Nederlandse zorg', aldus Abbenhuis.

  Contactinformatie

  Nevenfuncties

  Lid Raad van Toezicht
  CNV Connectief

  Lid Bestuur
  Ark Mission

  Lid Bestuur
  Stichting Stimulering Amateur Schilderkunst

  Ik doneer privé tijd en/of geld aan de volgende doelen

  Een keur aan goede doelen, waaronder MIND, KWF, MS research, Natuurmonumenten, ADF, Cordaid, Amnesty, Dokters van de Wereld, Ark Mission, Leger des Heils, Artsen zonder grenzen, CliniClowns, St DOEN, Hartstichting, Kika, Greenpeace, WNF, St. Vluchteling, Rode Kruis, Unicef etc.