# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  Peter-Paul de Goeij

  Peter-Paul de Goeij

  Hoogste positie in DDB100: 12
  Managing consultant
  Quod Bonum Consulting

  Geboortedatum21-09-1970
  Websitewww.quodbonum.nl

  Korte biografie

  Peter-Paul de Goeij is oprichter van Quod Bonum consulting, een onafhankelijk adviesbureau voor IT & Telecom, kansspelen en vooral, goede doelen loterijen. In zijn adviespraktijk put hij uit zijn ruim 20 jaar ervaring op het gebied van algemeen management, corporate finance, vergunningaanvraagprocedures, juridische en regelgevende zaken en public affairs en PR. Voordat hij Quod Bonum startte, richtte Peter-Paul in 2014 loterij-operator Lottovate in Nederland op, brak hiermee het loterij-monopolie en lanceerde in juni 2018 de eerste nieuwe loterij in Nederland in bijna 30 jaar. Voor moederbedrijf ZEAL Group leidde hij ook verschillende andere succesvolle licentieaanvragen in Europa en stond ...
  Peter-Paul de Goeij is oprichter van Quod Bonum consulting, een onafhankelijk adviesbureau voor IT & Telecom, kansspelen en vooral, goede doelen loterijen. In zijn adviespraktijk put hij uit zijn ruim 20 jaar ervaring op het gebied van algemeen management, corporate finance, vergunningaanvraagprocedures, juridische en regelgevende zaken en public affairs en PR. Voordat hij Quod Bonum startte, richtte Peter-Paul in 2014 loterij-operator Lottovate in Nederland op, brak hiermee het loterij-monopolie en lanceerde in juni 2018 de eerste nieuwe loterij in Nederland in bijna 30 jaar. Voor moederbedrijf ZEAL Group leidde hij ook verschillende andere succesvolle licentieaanvragen in Europa en stond hij onder meer aan de wieg van goede doelenloterij UNICEF-lotteriet in Noorwegen. Voordat hij in februari 2013 bij de ZEAL Group aantrad, bouwde De Goeij een uitgebreid trackrecord op in de (mobiele) telecommunicatie-industrie in Europa, het Caribisch gebied en in de Zuid-Pacific, alwaar hij verschillende leidinggevende en algemene managementfuncties vervulde bij BT Group, O2, Orange, T-Mobile en Digicel Group.

  Contactinformatie

  AdresSaxenburgerstraat 1B Amsterdam
  Persoonlijke websitewww.peterpauldegoeij.nl
  Emailpeterpaul.degoeij@gmail.com
  Telefoon (algemeen)+31628021067
  Telefoon (direct)+31207751337

  Nevenfuncties

  lid en supporter
  GivingTuesdayNL
  onbezoldigd

  Als ik de nieuwe Minister van Filantropie was, dan was mijn eerste maatregel

  Het weghalen van de afdracht-verdeelmacht bij de loterijaanbieder. De beslissing wie - en hoeveel eenieder van de totale verplichte afdracht van de goede doelen loterijen ontvangt laten we voortaan bepalen door, ofwel de loterijspeler ofwel een transparant en openbaar door door de overheid ingestelde en gecontroleerde onafhankelijke, niet politiek bezette Attributie Raad Afdracht Loterijen (zbo).

  Deze persoon zou ik graag 1x willen ontmoeten voor een persoonlijk gesprek

  Barack Obama; nog nooit ontmoet en toch mis ik hem tegenwoordig bijna iedere dag.

  Als ik 1 woord mocht gebruiken om mezelf te karakteriseren, dan is dat

  Eigenwijs

  Ik doneer privé tijd en/of geld aan de volgende doelen

  Privé project in Jamaica, Bits of Freedom, KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, mijn vrienden (daklozen) op straat, het station en in het park.