Plan International Nederland: Gelijke kansen voor meisjes en jongens

Gelijke kansen voor meisjes en jongens, dat is waar Plan International zich voor inzet. Wereldwijd beschermen we meisjes tegen kindhuwelijken, seksuele uitbuiting, tienerzwangerschappen en besnijdenis. Ook zorgen we ervoor dat kinderen naar school kunnen blijven gaan en beter onderwijs krijgen.
Vindt u het ook belangrijk dat meisjes en jongens wereldwijd gelijke rechten en kansen krijgen? U kunt helpen!
 


Investeren in een betere toekomst
Door een schenking aan Plan International kunt u echt het verschil maken. Met een grote (periodieke) gift levert u een substantiële bijdrage waarmee u meisjes, hun families en community’s kunt helpen. Zo helpt u de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken en investeert u in een betere toekomst voor deze én toekomstige generaties.
 
Samen bepalen
Hoe uw schenking wordt ingezet, kunnen we samen bepalen. Wellicht gaat uw hart uit naar projecten op het gebied van schoon drinkwater of wilt u bijdragen aan opleidingen. U kunt er ook voor kiezen om te investeren in een programma waarvoor dringend hulp nodig is.

 
Bezoek een project
Wist u dat u in overleg met ons ook een bezoek kunt brengen aan de projecten waarin u investeert? Zo kunt u met eigen ogen zien hoe u met uw bijdrage de kinderen, hun families en community steunt. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Waar u ook voor kiest, u creëert hoe dan ook samen met Plan een blijvende, positieve impact.
 
Contact
Armand van Stralendorff relatiemanager
armand.van.stralendorff@planinternational.nl
Telefoon: 020 549 55 20 mobiel: 06-81078052
 
Anouk Dekkers relatiemanager
anouk.dekkers@planinternational.nl
Telefoon: 020 205 49 58
 
ALGEMENE INFORMATIE
Plan International Nederland

www.planinternational.nl
info@planinternational.nl
020 549 55 20
Directeur Garance Reus-Deelder
Voorzitter Raad van Toezicht Anja Montijn
Keurmerken CBF
ANBI Ja
IBAN NL11 RABO 0393 5867 66
Doelstelling Plan International streeft naar een rechtvaardige wereld waarin de rechten van kinderen en jongeren gerespecteerd worden. Een wereld waarin meisjes en jongens dezelfde kansen hebben.